stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

7 nasvetov za nanos pudra priznane vizažiskte

2. 6. 2018; 01.00
Avtor: Bodi Zdrava
nika_veger_peter_poles

Nika Veger in Peter Poles. foto: Urška Boljkovac

Katere trike uporablja vizažistka Nika Veger?

Kako kupiti pravi puder in ga seveda tudi ustrezno nanesti na svojo kožo? Pri tem vam lahko pomaga vizažistka Nika Veger, ki je pripravila 7 najbolj pomembnih nasvetov. Preverite! 

1. Izberite formulo, ki ustreza vaši koži. Zelo suha koža potrebuje kremno ali vlažilno formulo, mešana in mastna pa takšno, ki ne maši por oz. celo na dolgi rok pripomore k zmanjševanju nepravilnosti.

2. Izberite, kakšno prekrivnost pudra želite. So vam pegice všeč? Potem naj zasijejo v vsej svoji lepoti z lahko prekrivnim pudrom. Če pa bi jih radi skrili (ali pa pigmentne madeže in druge nepravilnosti), izberite formulo z močnejšim prekrivanjem ali preizkusite najnovejše izdelke, ki omogočajo plastenje.

3. Pravi odtenek preskusite na licih, ne na roki. Med izbrano vrsto pudra svoj odtenek poiščite tako, da na očiščeno in navlaženo kožo med lično in čeljustno kostjo nanesete puder, ki se vam že na prvi pogled zdi najboljši, zraven pa še svetlejšo in temnejšo različico.

4. Oksidacija in neenakomerna obarvanost pudra? Če je puder kakovosten, oksidacijo ali neenakomeren, lisast rezultat lahko pripišete nepravilnemu nanosu. Puder vedno nanašamo na očiščeno, tonificirano in navlaženo kožo.

5. Pore, gubice in suha koža so po nanosu pudra še vidnejši. Če ste izbrali pravi puder in ga nanesli pravilno, mora zasijati vaša koža in ne izdelek. Kadar se po nanosu pudra največkrat soočate s še bolj poudarjenimi porami, gubicami in suhimi predeli, še enkrat preverite, ali ste kožo pravilno pripravili na ličenje.

7. Majhen trik za boljše prekrivanje nepravilnosti. Puder z močnejšim prekrivanjem lahko uporabljamo tudi kot korektor. Vendar pri močnejšem nanosu ne bodite neučakani, saj lahko puder, ki ste ga nanesli takoj po uporabi kreme, ustvari neenakomerno obarvano plast, prekrije slabše in ni tako obstojen. Koži dajte čas, da se z negovalnim izdelkom prepoji, in po nanosu kreme vedno počakajte minuto ali dve, šele nato nadaljujte ličenje.

foto: Promocijski material

Nika Veger sicer že vrsto let prisega na pudre Dermablend, ki so razviti v sodelovanju s strokovnjaki v Laboratorijih Vichy in so na voljo v lekarnah. So hipoalergeni, nekomedogeni, primerni za občutljivo kožo, obogateni s sestavinami, ki vlažijo in negujejo kožo, ter z UV filtri za zaščito pred škodljivimi vplivi okolja – zagotavljajo visoko prekrivno moč in izjemno obstojnost z lahkim občutkom na koži, brez učinka maske. Izbirate lahko med Dermablend fluidom, korektivnim pudrom za vse nepravilnosti na koži (lise, rdečico, neenakomerno barvo polti) in inovativnim pudrom Dermablend 3D Correction za mastno kožo, ki je nagnjena k aknam (koža, nagnjena k aknam, brazgotine, neenakomerna površina kože) ter odkrijete svoj idealni puder in utrdite svojo samozavest.

prejšnji članek
Ranko Babić drugič postal očka!
Svet slavnih
Ranko Babić drugič postal očka!
naslednji članek
Trump sam na letovaje, O Melanii ni ne duha, ne sluha ...
Svet slavnih
Trump sam na letovaje, O Melanii ni ne duha, ne sluha ...