GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nova zvezda Slovenije osvaja publiko s svojo prvo skladbo!

4. 6. 2018; 07.30
Avtor: V. M.
Viviana Kukar 2a

Viviana Kukar foto: PLANET TV

Minuli konec tedna je zmago v šovu Nova zvezda Slovenije slavila komaj 16-letna Viviana Kukar! Najstnica se na radijske valove že podaja s svojo prvo skladbo …

Glasbeni šov Nova zvezda Slovenije je dosegel vrhunec - v soboto, 2. junija, smo namreč po napeti finalni preizkušnji prejeli zmagovalko, ki je na bleščečem odru najbolj zasijala. Viviana Kukar, ki je veljala za najbolj samozavestno tekmovalko, je najprej prepričala žirijo na avdiciji, nato še na velikem odru, na koncu pa so ji zmago s telefonskim glasovanjem prisodili gledalci.

''Zmage nisem pričakovala. Moram reči, da smo bili sami dobri tekmovalci, zato moram pohvaliti tudi vse ostale,'' je po zmagi povedala najstnica in dodala, da je morda sama žirijo prepričala z energijo.

Viviana zmage ni pričakovala ... foto: Planet TV

Viviana že ima svojo prvo skladbo

Kot so sporočili iz založbe Dallas Records, so še pred finalno oddajo začeli pripravljati in snemati pesmi za finalistke šova Nova zvezda Slovenije. ''Naključje je hotelo, da smo najprej dokončali skladbo Viviane,'' so pojasnili in dodali, da njeno novo skladbo 'Za kratek čas' z veseljem pošiljajo na radijske valove.

Glasbo za singel ' Za kratek čas'  je napisal  Alex Volasko, slovenski glasbenik, pevec, pisec pesmi in producent, besedilo pa prav tako Alex VolaskoinpaSaša Lešnjak.

V kratkem bo luč sveta ugledal videospot 'Za kratek čas' – kje je bilsneman in s čim nas bo Viviana v videospotu presenetila, pa naj zaenkrat ostane skrivnost.

Do takrat pa refren pesmi ' Za kratek čas' – naj vas ob pričetku poletja prevzame življenje in prva skladba Viviane Kukar!

'Ta tvoj nasmeh obarva nebo,

Zvezde žarijo le skozi temo,

Kar si želiš, že v sebi imaš,

Naj te prevzame to življenje

za kratek čas'.

prejšnji članek
Maja že več mesecev žrtev spletnih nestrpnežev!
Svet slavnih
Maja že več mesecev žrtev spletnih nestrpnežev!
naslednji članek
Dorotejo doma čakali snubci in modna pista!
Resničnostni šovi
Dorotejo doma čakali snubci in modna pista!