favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

The Biggest Loser: Simon pojasnil spor z Rebeko

5. 6. 2018; 07.30
Avtor: K.M.
simon kos

foto: The Biggest Loser

Rebeka ni vedela, zakaj jo je Simon izločil iz tekmovanja. Simon je ob lastnem izpadu pojasnil, kaj se je dogajalo med njima.

Rebeka Kanc Markanovič ni popolnoma razumela, kaj se je dogajalo med njo in Simonom Kosom v šovu The Biggest Loser Slovenija. Le-ta jo je namreč izločil z razlogom, da sta imela spor in da se zato odloča za njeno izločitev. Rebeka je ves čas poudarjala, da ne ve, kaj je Simona zmotilo in da sama z njim ni imela nobene težave. Zdaj pa je Simon na mizo položil svoje karte. 

Težava je nastala zaradi skušnjav, ki so vsak teden del šova. Simon je voditeljici oddaje Od težaka do junaka Jasni Kuljaj zaupal, da se je sam odločil, da želi do finala priti brez sodelovanja v različnih skušnjavah. Ko je bil še član modre ekipe, pa naj bi ravno Rebeka najbolj glasno želela, da celotna ekipa sodeluje v različnih skušnjavah. Simon naj bi šel ravno zaradi nje tako preko sebe in je podlegel željam skupine. To pa ga je najbolj zmotilo. "Zdaj ve, kaj je bilo narobe," je še povedal v oddaji. 

Simon je sicer tik pred finalom zapustil oddajo The Biggest Loser Slovenija, saj se je kljub dobremu rezultatu v petek znašel pod rumeno črto. Sotekmovalci pa so se odločili, da v šovu obdržijo Eda. Simon in Rok pa sta se tako poslovila. 

prejšnji članek
Objokana hčerka Samuela Lucasa: 'Še boste slišali zame'
Svet slavnih
Objokana hčerka Samuela Lucasa: 'Še boste slišali zame'
naslednji članek
To je naredil Burak, ko je zapustil slovenske oboževalke
Svet slavnih
To je naredil Burak, ko je zapustil slovenske oboževalke