državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nora preobrazba Conchite Wurst

6. 6. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
Thomas Neuwirth

foto: Profimedia

Pevec Thomas Neuwirth rad poskrbi za izstopajočo podobo. Tokrat je presenetil z drastično spremembo, ob kateri ponovno privablja poglede.

Poznamo ga kot Conchito Wurst, damo z brado, ki je leta 2014 slavila zmago na izboru pesmi Evrovizije. A če se je dolgo časa zdelo, da so Thomasu Neuwirthu ženski gibi pisani na kožo ter da v damskih oblačilih nadvse uživa, je pred meseci presenetil z izjavo, da temu še zdaleč ni tako. Nedavno je namreč razkril, da si v resnici nikoli ni želel biti ženskega spola. ''Sem in sem bil Tom,'' je poudaril pevec, ki je v zadnjem letu in pol počasi zdrsnil iz svetovno znanega lika. Tudi zato, ker se kot transvestit počuti povsem aseksualnega.

Pevec Tomas Neuwirth je Conchito pospravil v omaro ... foto: Facebook

Je pa Tom kljub vsemu sila naklonjen neobičajnemu modnemu videzu. Že dlje časa lahko spremljamo, da se predstavlja v moški podobi, kateri dodaja kanček ženstvenosti. Ker pa ima rad drastične spremembe, ni nič neobičajnega, da se je odločil za novo preobrazbo. Tokrat je svoje temne lase in brado pobarval v platinasto svetle odtenke in se prelevil v povsem novo osebo. V podobi vilinca se je javnosti prvič predstavil na dunajskem gala dogodku, kjer so se za njim ponovno obračale glave …

Na rdeči preprogi je privabljal poglede ... foto: Profimedia

Se tudi vam zdi, da Thomas Neuwirth spominja na vilinca? foto: Profimedia

prejšnji članek
To so finalisti šova The Biggest Loser Slovenija
Svet slavnih
To so finalisti šova The Biggest Loser Slovenija
naslednji članek
Jani Jugovic o ženskah meni to
Svet slavnih
Jani Jugovic o ženskah meni to