državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To so finalisti šova The Biggest Loser Slovenija

6. 6. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
marta, the biggest loser

foto: Planet TV

Zadovoljni?

Včeraj smo dobili 5 velikih finalistov 2. sezone šova The Biggest Loser Slovenija. Kot zadnja se je morala posloviti najstarejša tekmovalka Marta, ki je na zadnjem tehtanju izgubila 2,3 kilograma, kar vseeno ni bilo dovolj, da bi se z ostalimi tekmovalci lahko uvrstila v veliki finale. Pod rumeno črto se je Marta znašla skupaj z Edom, svojim sicer dobrim prijateljem, ki je v zadnjih tednih izgubljaj nekoliko manj kot na začetku šova. 

Koga bodo obdržali v finalu, so se morali odločiti preostali štirje finalisti, Klara, Maja, Željko in Blaž. Maja se je odločila, da v finalu obdrži Marto, Željko se je pričakovano odločil za svojega favorita in prijatelja Eda, Klara se je zaradi podpore ženskam odločila za Marto, na koncu pa se je Blaž odločil za Eda. Po izenačenem rezultatu 2 : 2 se je lahko za zadnjega finalista odločil tisti, ki je imel na zadnjem tehtanju najboljši rezultat. To je bil Željko, ki se je odločil za Eda in ob tem povedal: "Kdorkoli bi bil na izločanju z Edom, bi ga jaz vrgel ven." 

Gledalci priljubljenega šova se sicer nad odločitvijo tokrat ne razburjajo preveč. Se pa ob tem številni strinjajo, da bi si finale zaslužila predvsem Simon in Rok, ki sta po spletu naključji šov morala zapustiti v petek. Finale bo sicer na sporedu že ta petek! 

prejšnji članek
Kljub dvakrat zlomljeni nogi je Bunderli uspelo to
Svet slavnih
Kljub dvakrat zlomljeni nogi je Bunderli uspelo to
naslednji članek
Nora preobrazba Conchite Wurst
Svet slavnih
Nora preobrazba Conchite Wurst