Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubezen na deželi: Zaradi nje se je gledalcem 'utrgalo'

7. 6. 2018; 09.53
Avtor: V. M.
nikolina

foto: Rtl televizija

Tudi naši sosedje so se zabavali ob resničnostnem šovu, tekom katerega so kandidati na podeželju iskali svojo veliko ljubezen. Akterja, ki sta zanetila pravi požar na družbenih omrežjih, sta malce nenavadna Nikolina in kmet Josip.

Josip Ćiritović ne skriva, kako močno ga je očarala njegova izbranka. Nikolino je tekom šova tudi zaprosil za roko, posnetek nenavadne snubitve, ki se je odvil med molžo koze, pa je hipoma postal viralen. A ne, ker bi bila snubitev tako zelo romantična, temveč zato, ker gledalci z osuplostjo spremljajo vedenje in strastne peripetije neobičajnega para.

Nikolina in Josip foto: RTL

Čeprav se je šov že poslovil iz malih zaslonov, pa se razburjenje okoli parčka še ni poleglo. Nikolina in Josip še vedno polnita časopisne stolpce, zadnje razburjenje pa je povzročila vest, da se 26-letnica podaja v pevske vode. Temnolasko so povabili v splitsko kavarno, kjer naj bi brezplačno zapela, nudili naj bi ji zgolj prenočišče. Lastnik lokala je za 24sata pojasnil, da si zvezdnico šova želi videti veliko gostov, kot pravi, ima rezerviranih okoli 500 sedežev. Nikolina se kot kaže nastopa veseli, le Josipu ne dovoli, da bi prišel na njen koncert. Slednji je povedal, da se je tako odločila zato, ker bi zagotovo stekel na oder in jo pričel pred vsemi poljubljati. Kaj to pomeni, prav dobro vedo gledalci, ki so njuno silno strast spremljali prek malih ekranov.

Nikolina pravi, da prepeva vse od četrtega leta. foto: Rtl televizija

Medtem ko se mnogi hrvaški gledalci iz Nikoline odkrito norčujejo, se najde tudi peščica posameznikov, ki so zgroženi nad ravnanjem produkcijske ekipe. Prepričani so namreč, da so dekle vključili v šov zaradi večje gledanosti, slednje pa je po njihovem mnenju sporno zato, ker naj bi imelo dekle duševne motnje.

foto: Rtl televizija

prejšnji članek
Zvezdnica Žlahtne štorije delila poseben družinski trenutek
Svet slavnih
Zvezdnica Žlahtne štorije delila poseben družinski trenutek
naslednji članek
Indira ga je ustvarila sama
Svet slavnih
Indira ga je ustvarila sama
#obraziavenija
obraziavenija