janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

neymar re Svet24.si

VIDEO: Brazilci v šoku: so ostali brez Neymarja?

boris-becker_re Svet24.si

Beckerjev diplomatski potni list v bistvu ...

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

Nick Vujičić Njena.si

Žena Nicka Vujičića iskreno o tem, kaj čuti do...

Je to Mihael Kasaš? Kaj se je zgodilo?
| V. M.

Je to Mihael Kasaš? Kaj se je zgodilo?

Zadržani Mihael Kasaš je ob zadnji izbranki Danici odvrgel jeklene okove, se razživel in jo poskušal očarati s prepevanjem romantične pesmi.

Medtem ko se je Mihael poprej čarom deklet vztrajno upiral, je bil tokrat prav on tisti, ki je poskušal ustvariti romantično vzdušje. Danici in Alenki je zapel romantično pesem, ob čemer je slednja komaj zadrževala smeh. Pa Danica? Njo je kot kaže povsem očaral.

Tekom zadržanega odkrivanja plasti svoje osebnosti, je Mihael Kasaš končno dokazal, da se v njem skriva tudi romantična duša. Slednjo je v njem prebudila simpatična Danica Tajčman, ki se je družbi deklet pridružila zadnja. Z Mihaelom sta se nemudoma ujela, že na prvem zmenku se je tako zdelo, kot da se poznata dlje časa. Kasaš je namreč v njeni družbi postal povsem druga oseba, hitro se je sprostil, odprto kramljal in se smejal.

Foto: POP TV - Na zmenku sta se odlično ujela.

Mihael in Danica imata tudi sicer veliko skupnega, zato ni presenetljivo, da se je Lendavčan odločil prav zanjo. Njegova pričakovanja pravzaprav niso visoka, upal je, da bo spoznal preprosto, naravno dekle, ki bo imelo podobne vrednote, kot jih ima sam. Danica nemara predstavlja ravno to ali je med njima vzklilo kaj več od simpatične naklonjenosti, pa bomo izvedeli prav kmalu …

Foto: POP TV - Sem Danica Tajčman, novopečena pisateljica in asistentka za osebno rast. Doma iz Cerkelj na Gorenjskem in sem stara 33 let.