stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Je to Mihael Kasaš? Kaj se je zgodilo?

12. 6. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
Mihael Kasaš

Mihael Kasaš foto: POP TV

Zadržani Mihael Kasaš je ob zadnji izbranki Danici odvrgel jeklene okove, se razživel in jo poskušal očarati s prepevanjem romantične pesmi.

Medtem ko se je Mihael poprej čarom deklet vztrajno upiral, je bil tokrat prav on tisti, ki je poskušal ustvariti romantično vzdušje. Danici in Alenki je zapel romantično pesem, ob čemer je slednja komaj zadrževala smeh. Pa Danica? Njo je kot kaže povsem očaral.

Tekom zadržanega odkrivanja plasti svoje osebnosti, je Mihael Kasaš končno dokazal, da se v njem skriva tudi romantična duša. Slednjo je v njem prebudila simpatična Danica Tajčman, ki se je družbi deklet pridružila zadnja. Z Mihaelom sta se nemudoma ujela, že na prvem zmenku se je tako zdelo, kot da se poznata dlje časa. Kasaš je namreč v njeni družbi postal povsem druga oseba, hitro se je sprostil, odprto kramljal in se smejal.

Na zmenku sta se odlično ujela. foto: POP TV

Mihael in Danica imata tudi sicer veliko skupnega, zato ni presenetljivo, da se je Lendavčan odločil prav zanjo. Njegova pričakovanja pravzaprav niso visoka, upal je, da bo spoznal preprosto, naravno dekle, ki bo imelo podobne vrednote, kot jih ima sam. Danica nemara predstavlja ravno to ali je med njima vzklilo kaj več od simpatične naklonjenosti, pa bomo izvedeli prav kmalu …

Sem Danica Tajčman, novopečena pisateljica in asistentka za osebno rast. Doma iz Cerkelj na Gorenjskem in sem stara 33 let. foto: POP TV

prejšnji članek
Indira Ekić se je razgalila v postelji
Svet slavnih
Indira Ekić se je razgalila v postelji
naslednji članek
Kmetica Deja je postala prava lepotica!
Resničnostni šovi
Kmetica Deja je postala prava lepotica!