GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Suri nikoli več ne bo videla očeta?!

13. 6. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
tom suri issabella

foto: Profimedia

Igralec Tom Cruise ni svoje hčerke videl že štiri leta in kot kaže, stikov ne bosta imela tudi v prihodnje, saj nihče od niju ne namerava prstopiti praga Scientološke cerkve.

Suri ni igralčev edini otrok, v zakonu z Nicole Kidman je namreč po letih neuspešnih poskusov zanositve posvojil danes 26-letno Isabello in 23-letnega Connorja. Ker sta slednja odrasla kot scientologa, imata urejene odnose z očetom, medtem ko z Nicole že vrsto let nimata nobenih stikov.

Tudi Suri očeta ni videla že vse od leta 2012, torej od tedaj, ko sta se starša ločila. Vzrok za razbite družinske vezi je scientološka vera, ki prepoveduje ohranjanje stikov s 'SO' – supresivnimi osebami. Izraz opisuje osebe, ki skušajo spodkopavati in blatiti dejavnost scientologije.

Ker je Kate Holmes za razliko od Nicole hčerko uspešno zavarovala in obdržala na svoji strani, se je Tom od deklice povsem umaknil. Slednje od njega zahteva Scientološka cerkev, zlasti, ker je eden najvišjih po rangu v cerkveni hierarhiji. Cruise bi stike s hčerko lahko vzpostavil le v primeru, da bi Suri sprejela scientološko vero ali pa da bi sam cerkev zapustil. Ker velja za izjemno gorečega pripadnika, se slednje nemara ne bo zgodilo, tudi za to ne, ker cerkev člane, ki cerkev zapustijo, gleda kot na prezira vredne odpadnike.

foto: PROMO

Tom Cruise leta 2011, ko se je z Isabello, Connorjem in Suri odpravil v park.

Tom Cruise leta 2011, ko se je z Isabello, Connorjem in Suri odpravil v park. foto: Profimedia

prejšnji članek
Jan Plestenjak odšteva
Svet slavnih
Jan Plestenjak odšteva
naslednji članek
Denis Chorchyp ni več videti tako
Svet slavnih
Denis Chorchyp ni več videti tako