Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dwayne The Rock Johnson pokazal svojo pravo plat

12. 6. 2018; 08.00
Avtor: A.K.
the rock

foto: Profimedia

The Rock in njegova Lauren Hashian sta pred dvema mesecema zaželela dobrodošlico njuni tretji hčeri, ki sta jo poimenovala Tiana Gia.

Presrečni očka ne skriva svoje naklonjenosti do svoje družine, mnogokrat družinske utrinke objavi tudi na družbenih omrežjih. S svojo zadnjo objavo je popolnoma navdušil oboževalce, saj je pokazal, kaj zanj vloga partnerja in očeta zares pomeni ter kako ceni Laurenino vlogo mame. Objavil je fotografijo, na kateri Lauren sedi in doji hči na sedežni, medtem pa pred njo kleči Dwayne in jo hrani. »Bom jaz uredil. Mama ima polne roke s hranjenjem Tiane, zato ji jaz dajem večerjo. To mi je v zadovoljstvo. Tako jo spoštujem, njo in vse druge mame, ki jih uspeva imeti vse pod kontrolo,« je zapisal simpatični igralec in za svojo objavo prejel 5 milijonov všečkov, komentatorji pa so mu na različne načine pokazali svojo naklonjenost.

Tiana Gia je druga hčer srečnega para, pred dvema letoma sta namreč postala starša zdaj dveletne Jasmin Lie, Johnson pa ima iz nekdanjega zakona še eno hči, zdaj 16-letno Simone Alexandro.

prejšnji članek
Vesna prodaja 'fačuzi'
Svet slavnih
Vesna prodaja 'fačuzi'
naslednji članek
Pippa Middleton potrdila govorice
Svet slavnih
Pippa Middleton potrdila govorice