mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Popolnoma gola Beyonce osvaja ves svet

13. 6. 2018; 06.00
Avtor: A.K.
Beyonce, Jay Z

foto: Profimedia

Takšne je do sedaj še nikoli nismo videli.

Slavni par, Beyonce in Jay Z, sta trenutno na skupni turneji, s katero sta poskrbela, da bodo vse oči uprte vanju. Za svoje oboževalce sta pripravila pravi spektakel, poleg odličnih nastopov in Beyoncinih ubijalsko vročih outfitih, sta pokazala kar nekaj utrinkov iz svojega zasebnega življenja.

foto: Profimedia

Najprej sta pokazala, da sta obnovila svoje poročne zaobljube, po skoraj enem letu smo si lahko ogledali tudi njuna dvojčka, Rumi in Sir Carterja, na svojem zadnjem nastopu pa sta pokazala tudi fotografije, ki jih od njiju res nismo pričakovali.

foto: Profimedia

Na eni izmed njih Beyonce leži na postelji, oblečena samo v tanga hlačke, medtem ko njen mož kadi cigaro, na drugi popolnoma gola pevka leži v raperjevem objemu, na tretji pa gola stoji pred morjem na plaži, s hrbtom obrnjena proti kameri.

Kot pričakovano, je lepotica postala pravi hit na družbenih omrežjih, oboževalci pa so pozvali Kim Kardashian, ki je znana predvsem po svojih golih fotografijah, naj poskuša v tekmi golih fotografij premagati lepo Kraljico Bey, kot jo ljubkovalno kličejo.

Čeprav so fotografije pop zvezdnice res privlačne, pa se mnogi sprašujemo, kako to, da je uspešna pevka, ki ji tega res ne bi bilo treba, stopila na takšno pot in si s tem zagotovila mesto ob resničnostnih zvezdnicah Kardashian-Jenner in njim podobnih dekletom, ki s svojo golostjo iščejo pozornost.

Kaj pa vi menite, se strinjate ali ste, kot mnogi oboževalci, le navdušeni nad atraktivno pevko z neverjetnim vokalom in popolnim stasom?

prejšnji članek
Srbska pevka po moževem fizičnem obračunu končno spet na nogah
Svet slavnih
Srbska pevka po moževem fizičnem obračunu končno spet na nogah
naslednji članek
Helena Blagne je obležala
Svet slavnih
Helena Blagne je obležala