zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Angelini grozi, da bo izgubila to, kar ima najraje

14. 6. 2018; 06.00
Avtor: Ajda Kogovšek
Angelina Jolie

foto: Profimedia

Igralko je strah, da bo izgubila skrbništvo nad vsemi šestimi otroki.

Angelina Jolie se je znašla v situaciji, katero ji nihče ne zavida. Trenutno je z nekdanjim možem, Bradom Pittom, v postopku tožbe za razvezo in se bori za skrbništvo nad otroki. Ta proces je še daleč od konca, saj še vedno niso določili, kakšna bo delitev skrbništva nad njunimi šestimi otroki. Igralka jih menda lahko celo izgubi. Sodišče v Los Angelesu je razsodilo, v primeru, da želi ohraniti skrbništvo nad otroki, mora Bradu dovoliti, da preživi več časa z njimi pod nadzorom psihologa. Prav tako ji je sodišče naložilo, da mora nekdanjemu dati telefonske številke vseh otrok, le najstarejši, Maddox, se lahko sam odloči, s katerim izmed staršev želi biti, saj je dopolnil 16 let.

Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne in Knox živijo z Angelino v Londonu, Bradu pa je dovoljeno le nekaj dni obiskov v juniju in juliju. Igralec je dobil pravico, da na točno določene dneve v juniju z otroci lahko preživi največ 10 ur, v juliju pa od 8 do 14 ur na dan.

Ker želi Angelina polno skrbništvo, ima ves čas otroke, tudi kadar potuje, jih vse vzame s seboj. Nedavno je bila vabljena na kraljevo poroko princa Harryja in Meghan Markle, vendar otroci niso bili povabljeni, zato je tudi sama povabilo zavrnila.

prejšnji članek
Britanska pevka spregovorila o svoji motnji hranjenja
Svet slavnih
Britanska pevka spregovorila o svoji motnji hranjenja
naslednji članek
Video hit: Princesa se je valjala pred oltarjem
Svet slavnih
Video hit: Princesa se je valjala pred oltarjem
#obraziavenija
obraziavenija