franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Boleča skrivnost Anthonyja Hopkinsa

16. 6. 2018; 09.00
Avtor: S. D., Zvezde
hopkins 1

Stella Arroyave je ves čas ob Anthonyju Hopkinsu, ki se trenutno mudi na snemanju novega filma o papežu Janezu Pavlu II. foto: Profimedia

Znani igralec dvajset let ni govoril s hčerko.

Osemdesetletni hollywoodski zvezdnik Anthony Hopkins ima 48-letno hčerko, igralko in režiserko Abigail Harrison, ki mu jo je rodila prva žena Petronella Barker. Zakonca sta se razšla, ko je bila deklica stara štiri leta, in po tistem skorajda niso imeli nobenih stikov več.

Oče in hči, ki je postala režiserka, sta se za kratek čas povezala sredi devetdesetih let pri snemanju filmov Dežela senc in Ostanki dneva, vendar sta se po tistem hitro spet odtujila drug od drugega. Anthony sicer ni nikoli pokazal kakšnih globljih čustev do hčere, čeprav je v enem svojih zadnjih intervjujev vendarle spregovoril tudi o hčeri, s katero zdaj ni spregovoril niti ene besede že več kot dvajset let. »Družine se razidejo in nadaljujejo vsaka svoje življenje. Takšne odločitve pač sprejmemo ljudje. Ni mi mar za to. Vendar postane takšno življenje hladno. Ne vem niti tega, kje moja hči živi in ali sem v tem času postal dedek.« Anthony sicer zdaj živi v Malibuju v Kaliforniji s tretjo ženo, prodajalko starin Stello Arroyave (62).

prejšnji članek
Kaj imajo skupnega štiri slovenske dive?
Svet slavnih
Kaj imajo skupnega štiri slovenske dive?
naslednji članek
Tragedija znane Slovenke - umrl ji je sin
Svet slavnih
Tragedija znane Slovenke - umrl ji je sin
#nasazenazenska
nasazenazenska