Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Brez zamer: Alenka in Jure Košir združena z novima partnerjema

18. 6. 2018; 11.00
Avtor: K.M.
košir jure

foto: Formaraton

Očitno so odnosi v družini zelo urejeni ...

Že smo poročali o tem, da je imela najstarejša hči Jureta in Alenke Košir, Alina Košir, v petek valeto. Nekaj fotografij si lahko ogledate TUKAJ. Za njimi je tako prva večja družinska prelomnica, ki sta se je udeležila tako Alenka kot tudi Jure. No, objave na družbenih omrežjih pa razkrivajo, da tam nista bila sama. 

Nekdanja zakonca sta dokazala, da med njima ni zamer in ne nevoščljivosti. Na valeto sta namreč oba prišla z novima partnerjema. Tako vsaj razkrivajo nekatere objave na družbenih omrežjih. Simona Škrobar, ki je že nekaj časa v razmerju z nekdanjim slovenskim smučarjem, je na instagram 'zgodbi' objavila skupno fotografijo z Juretom in Alino. Alenka Košir pa je na svojih omrežjih delila fotografijo, na kateri pozira skupaj s partnerjem Markom Jovovićem, njegovima otrokoma in svojimi tremi otroki. Ob tem je na facebooku zapisala: "ena valeta odkljukana ... še 4 "to go" (se bodo zgodile)," s tem pa je mislila tudi na valete Markovih otrok. 

Jure in Alenka sta se sicer ločila pred dobrima dvema letoma, vse od takrat pa skrbita za pozitivno javno podobo. Videti pa je, da se trudita tudi za kvalitetne družinske odnose. 

prejšnji članek
Meghan Markle tokrat močno razočarala!
Svet slavnih
Meghan Markle tokrat močno razočarala!
naslednji članek
Akterji šova Ljubezen na deželi žalujejo
Svet slavnih
Akterji šova Ljubezen na deželi žalujejo