mir narava
Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete sebi in predelate, kar vas bremeni

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnica Melrose Place se je želela ubiti

19. 6. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
Heather Locklear 4

foto: Profimedia

Igralka Heather Locklear je izgubila razsodnost. Zaradi nasilnega vedenja in grožnje, da se bo ubila, so jo odpeljali v bolnišnico.

Heather Locklear še zdaleč ne spominja več na zapeljivko iz serije Melrose Place. A ne zaradi minulih desetletij, pač pa zaradi težav, ki se odražajo tako na njenem videzu kot psihičnem počutju. 56-letna igralka se že vrsto let bori z zasvojenostjo s tabletami in alkoholizmom, stanje pa je v teh dneh doseglo vrhunec, saj je želela končati svoje življenje.

Povod za dogodek, ki odmeva v medijih, je bilo silno ljubosumje. Heather je bila namreč prepričana, da jo njen zaročenec vara. Konec tedna je njeno čustveno stanje postalo tako neobvladljivo, da ji niso bili kos niti njeni starši. Ko so jo poskušali umiriti, jih je namreč fizično napadla, ko pa je želela poseči po pištoli da bi se ustrelila, niso imeli druge izbire, kot da na pomoč pokličejo policijo. Možje v modrem igralke niso aretirali, glede na razmere so presodili, da potrebuje zdravniško pomoč. Heather je trenutno v bolnišnici, kjer ocenjujejo njeno psihično stanje. Njeni bližnji upajo, da bo tokrat prejela ustrezno psihološko pomoč.

foto: Pop tv

Heather Locklear

Heather Locklear foto: Profimedia

prejšnji članek
Slovenska zvezdnica zaročena!
Svet slavnih
Slovenska zvezdnica zaročena!
naslednji članek
Jezična Nika Urbas pozirala v nedrčku
Resničnostni šovi
Jezična Nika Urbas pozirala v nedrčku
#nasazenazenska
nasazenazenska