Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnica serije Ženska srečno zaljubljena

26. 6. 2018; 12.00
Avtor: D. F., Vklop
ženska serija

Özge ima v seriji Ženska ob sebi dva izvrstna mlada igralca, ki ju v prihodnosti čaka uspešna pot v igralskem poklicu. foto: Revija Vklop

Özge Özpirinçci je igralka, ki je slovenske gledalce zasvojila z vlogo Bahar Çeşmeli v turški seriji Ženska (Kadın).

Rodila se je v Istanbulu, kjer je tudi odraščala. Po zaključku osnovne šole je s pomočjo programa AFS odšla v ZDA in tam zaključila srednjo šolo, nato pa se je vrnila v rodno Turčijo, kjer je diplomirala. 32-letnica se je v igralskem poklicu prvič preizkusila leta 2008 z glavno vlogo v seriji Cesaretin Var Mı Aşka, nato pa je posnela še nekaj reklamnih oglasov za priznane znamke. Čeprav je imela razmeroma malo izkušenj v igralskem poklicu, so producenti prepoznali njeno nadarjenost in kaj kmalu so ji v roke pričele prihajati številne ponudbe za vloge v uspešnih projektih, ki so jo popeljali med zvezde.

Čustvena serija

Özge v seriji Ženska (Kadın) nastopa v vlogi Bahar Çeşmeli, ki po izgubi moža z ljubeznijo ohranja spomin nanj, obenem pa v sebi nosi odprto rano, zaradi česar ljubezni ni pripravljena dati druge priložnosti. »Zame osebno je Bahar neverjetna ženska. Po težkem otroštvu in izgubi moža se ne preda bolečini, temveč sama vzgaja dva otroka, čeprav njihovo denarno stanje ni ravno najboljše. S svojo ljubeznijo ohranja živ spomin na moža, očeta svojih otrok, ki ga je izgubila pred štirimi leti. Malce me je pri njej zmotilo le dejstvo, da se preveč oklepa preteklosti, si ne dovoli živeti. Vsi si zaslužimo ljubezen in se ne bi smeli zavestno oklepati osamljenosti,« je igralka za turške medije na kratko opisala svojo vlogo.

Ohraniti neodvisnost

Igralka je v resničnem življenju srečo našla v prav tako igralcu Buraku Yamantürku, s katerim sta se zaljubila pred štirimi leti. Ljubezni navkljub pa z izbrancem v prostem času ne tičita ves čas skupaj. »Vedno je lepo, ko najdeš svojo sorodno dušo, se zaljubiš in pričneš uživati v življenju. Vendar pa to ne pomeni, da moramo pozabiti, kdo smo, kaj radi počnemo in kaj nam je všeč. Oba se trudiva ohraniti svojo neodvisnost. Čeprav imava izredno malo prostega časa, v tistih redkih trenutkih ne tičiva ves čas skupaj. Oba se trudiva v razmerje vložiti vse, kar lahko drug drugemu ponudiva, in mislim, da je ravno to recept za uspešno in dolgotrajno razmerje,« je izdala.

prejšnji članek
Ste vedeli, da so to le miti o spanju?
Zdravje
Ste vedeli, da so to le miti o spanju?
naslednji članek
Čustvene besede Tanje Ribič ob smrti slovenske igralke
Svet slavnih
Čustvene besede Tanje Ribič ob smrti slovenske igralke