mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Boštjan Romih razkril, kaj se dogaja z njegovo najstnico

29. 6. 2018; 05.00
Avtor: K.M.
bostjan romih - ms

Boštjan Romih je res izginil z malih zaslonov, kljub temu pa meni, da se bo še vrnil. foto: Revija Zvezde

Priljubljeni slovenski voditelj ima tri otroke, najstarejša pa je že pošteno zakorakala v obdobje najstništva.

Boštjan Romih je eden tistih znanih slovenskih obrazov, za katerega pravijo, da bi si ga vsaka mama želela za zeta. Vseeno ima to srečo le mama njegove žene Lare, s katero sta poročena že vse od leta 2004, ravno 27. junija sta praznovala 14. obletnico poroke. V zakonu so se jima sicer rodili trije otroci, Rosa, Dan in Lila. Najstarejša Rosa pa je s svojimi 14 leti že pošteno zakorakala v obdobje najstništva. Kdaj pa je Boštjan prvič opazil zametke tega razburkanega obdobja? 

"Najprej so bili čustveni vzponi in padci. Čustvena nihanja. Zelo hitro lahko zamenja ploščo. Kar naenkrat gremo iz tistega, de noče ničesar slišati, gre v sobo in zaloputne z vrati v roku pol ure v 'enega objemčka oči, lubčka ...' Tukaj sva z ženo prvič opazila, da se nekaj dogaja. Potem pa vsi tisti oblaki parfumov in dišav, ki pridejo iz kopalnice ali iz njene sobe. Stopiš notri in opaziš, da bi potreboval gas masko, da preživiš. Hoče dišati, morda se je pojavil kak telesni vonj, ki ga želi na vso moč ugasniti," je na predstavitvi knjige Puberzver povedal Romih. Ob tem je priznal, da je njegova najstarejša hči kljub znakom pubertete zelo pridna. Zaradi plesa ima štirikrat na teden naporne treninge in zjutraj ostane celo pred njem in pred ženo Laro ter v tišini odide na avtobus. "No, potem so tudi obdobja, ko ji teče voda v grlo, še za tri predmete se mora naučiti, ampak v treh urah se v njeni sobi ni premaknila niti ena stvar. Tukaj se pa vidi, da zna tudi 'zabluziti'," je še dodal voditelj. 

Boštjan je kot oče treh otrok sodeloval na uradni predstavitvi knjige Puberzver, ki se dotika ravno življenja pubertetnikov. foto: KKM

Knjiga Puberzver, v originalu Das Pubertier, ki jo je izdala založba Vida, je založniški fenomen. Gre za zbirko kolumn novinarja in avtorja Jana Weilerja. V prvi knjigi, ki je v slovenskem prevodu na voljo tudi našim bralcem, se avtor na zabaven način dotika življenja svoje najstarejše hčere Karle. Knjiga pa je postala tako velik fenomen, da sta iz nje nastala celo serija in kasneje tudi film. 

A post shared by Bostjan Romih (@bostjanromih) on

prejšnji članek
Zvezdnica postala tarča besnih mamic
Svet slavnih
Zvezdnica postala tarča besnih mamic
naslednji članek
Dogodek, ki ga ne gre zamuditi
Svet slavnih
Dogodek, ki ga ne gre zamuditi
#obraziavenija
obraziavenija