klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska igralka o stiski in obujanju starih časov

15. 7. 2018; 08.00
Avtor: A. C., Zvezde
Saša Mihelčič

Saša Mihelčič se ob gledanju slik starih mojstrov laže sprijazni s svojo postavo. foto: M24/Marko Vavpotič

Odločna igralka Saša Mihelčič si ne pusti vsiljevati lepotnih idealov.

Ob poplavi sodobnih lepotnih smernic marsikatero žensko zagrabijo občutki manjvrednosti. Igralka Saša Mihelčič pa se na to požvižga, saj je dovolj samozavestna, da ve, da je lepa takšna, kot je.

»Ravno ste me ujeli med vajami pilatesa v domači dnevni sobi, ki jih delam bolj za splošno počutje kot z mislijo na celulit. In tudi vse druge aktivnosti, najraje pa hojo v hrib, počnem najprej za dobro počutje, šele potem za postavo,« pravi Saša, ki priznava, da se ji je z leti nabral kakšen kilogram viška, pa tudi nekaj celulita. Sicer celulit ni prijeten spremljevalec in v šali pravi, da če kdo pozna dober recept, kako se ga znebiti, naj ji ga zaupa, da ga preizkusi, vseeno pa obremenjevanje z njim ni na seznamu njenih prioritet. »Zelo malo se ukvarjam s svojim videzom. Enostavno je za početi toliko drugih stvari. Kar pa zadeva celulit, ga vidim bolj redko. Je na zadnji strani nog in mi ne bode v oči. Že leta se redno gibljem, jem precej zdravo, vsemu drugemu pa pustim, naj gre svojo pot. Na vse se ne da vplivati,« pravi igralka, ki zadnja leta ne hodi (več) na proticelulitne terapije. Pred leti je poskusila, a ni opazila napredka.

»Seveda si želim idealno postavo, kjer je vse na svojem mestu in čvrsto, a tudi brez tega mi je povsem lepo. Ko gledam slovito Botticellijevo Venero, ki je po današnjih standardih precej potrebna proticelulitne terapije, sicer opazim njen mehak trebuh in polna bedra, vendar je čudovita in ženstvena. Če bom v teh dneh v stiski, bom šla v galerijo s starimi mojstri – Tizian, Rubens, Botticelli …« se je še zasmejala.

prejšnji članek
Je zmagovalna pesem na Evroviziji res plagiat?
Svet slavnih
Je zmagovalna pesem na Evroviziji res plagiat?
naslednji članek
Vesna odkrito o poroki z Miho
Resničnostni šovi
Vesna odkrito o poroki z Miho