Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Še en lepi Burak iz serije Moja boš

14. 7. 2018; 07.00
Avtor: D. F.
Moja Boš

V seriji Moja boš igra pretkanega Tufana, ki je zaljubljen v Emirjevo polsestro Asu (Melisa Aslı Pamuk) foto: Revija Vklop

Prve izkušnje v igralskem poklicu je pridobil v vlogi Tufana Kanerja v priljubljeni ter večkrat nagrajeni seriji Moja boš (Kara Sevda).

Turški igralec Ali Burak Ceylan se je po končani srednji šoli odločil za študij na univerzi Kocaeli, kjer se je usmeril v usposabljanje in treniranje konj, že med študijem pa so njegovo zanimanje pritegnile terapije za telesno in duševno prizadete ljudi, za kar je obiskal nekaj predavanj in tečajev. Nato pa mu je načrte prekrižal igralski poklic, v katerega se je zaljubil.


Danes 27-letni igralec si je prve izkušnje v igralskem poklicu pridobil šele pri 25 letih, in sicer v vlogi Tufana Kanerja v priljubljeni ter večkrat nagrajeni seriji Moja boš (Kara Sevda). V preteklem letu se je pridružil igralski zasedbi serije Kalp Atisi, v kateri igra doktorja Oğuza.
V zadnjem času so turške serije med gledalci vedno bolj priljubljene, toda Buraku se niti sanjalo ni, da bo s prvo vlogo pritegnil toliko pozornosti. »Trdno verjamem v usodo in srečo, zato sem prepričan, da je bila to moja usoda. Pred vlogo Tufana v seriji Moja boš nisem imel nobenih izkušenj v igralskem poklicu. Zelo zadovoljen sem, da sem imel v svojem prvem velikem projektu priložnost zaigrati ob boku priljubljenih in izkušenih igralcev, ki so se v preteklosti že dokazali s svojim delom. Niti sanja se vam ne, koliko sem se od njih naučil. Med delom sem jih podrobno opazoval, vsrkaval informacije in poslušal njihove nasvete. Ta vloga mi je odprla številna vrata in srčno upam, da boste v prihodnosti o meni še veliko slišali,« je dejal v pogovoru za turške medije.

foto: Revija Vklop


Igralstvo nikoli ni bilo na njegovem spisku želja. »V otroštvu sem sanjal, da bom postal vojak. Bil sem zaljubljen v svojo domovino in narod. Nikoli se nisem natančno odločil, kateri položaj v vojski bi želel zasesti, kolebal sem med poveljnikom, pomorskim častnikom in vojaškim pilotom. Med odraščanjem je otroške sanje nadomestilo zanimanje za psihologijo in državno tožilstvo. Na koncu pa sem postal igralec. Nikoli se ne ve, kam nas bo poneslo življenje,« je priznal igralec, ki je tudi strasten športnik; v preteklosti se je resno spogledoval s poklicnim rokometom, a je pozneje to idejo opustil.

prejšnji članek
To je sveža ljubezen pevke Neishe
Svet slavnih
To je sveža ljubezen pevke Neishe
naslednji članek
Noče biti več Tanja Ribič
Svet slavnih
Noče biti več Tanja Ribič
#obraziavenija
obraziavenija