mojca horvat Odkrito.si

Mojca Horvat si je podarila novo jadrnico!

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan Markle ne more več skriti trebuščka

Ženska Petisvet.si

Umreti mora ženska, ki je nosila vsa ta bremena

prometna nesreča, čevelj Svet24.si

V Izoli na prehodu za pešce zbil 13-letnico

Inja Zalta - No Help 1 Svet24.si

Inja Zalta očarala znano romunsko pevko Inno

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande končno razveselila oboževalce

kmetija3-22cm Njena.si

Luksuz na kmetiji zgolj past za tekmovalce?

Padec slovenske pevke, ki si ga morate ogledati
| A.K.

Padec slovenske pevke, ki si ga morate ogledati

Facebook

Špela Grošelj je pokazala, da se zna pošaliti tudi na svoj račun.

Priljubljena slovenska lepotica, ki nas je navdušila še posebej kot voditeljica v prvi sezoni resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija, Špela Grošelj, čeprav se z delom na televiziji ukvarja že dolgo, je tokrat dokazala, da je prava šaljivka. Na družbenem omrežju instagram je objavila posnetek, ki je sicer star 9 let, na katerem se je preizkusila s smučanjem na vodi, a je ugotovila, da ta šport pač ni zanjo.

Če spremljate lepo pevko, potem veste, da se je že pred časom odpovedala staremu načinu življenja in se posvetila novemu. Začela se je ukvarjati s športom in popolnoma spremenila svojo prehrano, rezultati pa so bili vidni kmalu. Špela je tako postala prava zapeljivka, s svojo postavo in simpatičnim videzom je navdušila mnoge, tokrat pa se je pokazala tudi v malo drugačni luči. Pokazala je, da vsi pač nismo za vse, njej recimo smučanje na vodi ne leži.

Na spodnjem videoposnetku lahko vidite, kako se je končal njen poizkus spoznavanja s športom, ki je videti prijeten in enostaven, v resnici pa je nekoliko bolj kompliciran kot na prvi pogled.

Osupnila pa nas je tudi z zadnjo fotografijo, ki jo je objavila, na kateri pozira v kopalkah, medtem ko si je privoščila ocvrt krompirček in zraven pripisala žgečkljiv zapis.