Anamaria Goltes top najstnica Odkrito.si

Dekle Luke Dončića s to objavo marsikomu vzelo ...

ljfw 6 Svet24.si

Ladova Anela osupnila s svojo postavo

energije Petisvet.si

Zaradi tega razpada naše življenje!

hrana v smeteh 2 Svet24.si

Hrana z Rdečega križa končala v smetnjaku

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

IRIS MULEJ s hcerko_premiera LUIS IN VESOLJCKI Kolosej Njena.si

Hčerka Iris Mulej ima tako modno kopalnico

Padec slovenske pevke, ki si ga morate ogledati
| A.K.

Padec slovenske pevke, ki si ga morate ogledati

Facebook

Špela Grošelj je pokazala, da se zna pošaliti tudi na svoj račun.

Priljubljena slovenska lepotica, ki nas je navdušila še posebej kot voditeljica v prvi sezoni resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija, Špela Grošelj, čeprav se z delom na televiziji ukvarja že dolgo, je tokrat dokazala, da je prava šaljivka. Na družbenem omrežju instagram je objavila posnetek, ki je sicer star 9 let, na katerem se je preizkusila s smučanjem na vodi, a je ugotovila, da ta šport pač ni zanjo.

Če spremljate lepo pevko, potem veste, da se je že pred časom odpovedala staremu načinu življenja in se posvetila novemu. Začela se je ukvarjati s športom in popolnoma spremenila svojo prehrano, rezultati pa so bili vidni kmalu. Špela je tako postala prava zapeljivka, s svojo postavo in simpatičnim videzom je navdušila mnoge, tokrat pa se je pokazala tudi v malo drugačni luči. Pokazala je, da vsi pač nismo za vse, njej recimo smučanje na vodi ne leži.

Na spodnjem videoposnetku lahko vidite, kako se je končal njen poizkus spoznavanja s športom, ki je videti prijeten in enostaven, v resnici pa je nekoliko bolj kompliciran kot na prvi pogled.

Osupnila pa nas je tudi z zadnjo fotografijo, ki jo je objavila, na kateri pozira v kopalkah, medtem ko si je privoščila ocvrt krompirček in zraven pripisala žgečkljiv zapis.