Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Svetovno znan slovenski plesalec zapeljuje s svojimi mišicami

19. 7. 2018; 08.00
Avtor: A.K.
Aljaz Skorjanec and Janette Manrara

Aljaž Škorjanec z ženo Janette Manrara. foto: Profimedia

Plesalec je zaslovel z zmago na britanskem šovu.

Aljaž Škorjanec, plesalec, ki si je izboril zmago na britanskem šovu Dancing with the stars, je s svojo Janette Manrara pred letom dni skočil v zakonski stan. Pred dnevi sta praznovala svojo prvo obletnico poroke in razkrila, da sta še vedno tako zaljubljena kot prvi dan. Na instagramu sta objavila fotografijo iz njune poroke, Aljaž pa je zraven zapisal: »Čas leti, ko si zaljubljen…« Janette pa je delila fotografijo moževe tetovaže puščice, s katerim se držita za roke in pripisala: »Vse puščice kažejo na isto mesto… Na ljubezen.«

Par je imel kar tri poroke, eno v Sloveniji, drugo v Miamiju, od koder prihaja plesalka in eno v Londonu, kjer skupaj že dalj časa živita, trenutno pa sta na dopustu v Walesu, ki sta si ga privoščila za njuno obletnico poroke.

Nedavno je bil povabljen na slovenski resničnostni šov Zvezde plešejo, a ga je moral zavrniti zaradi pogodbe, ki jo je sklenil z BBC-jevo oddajo Strictly Come Dancing, na katero se bo začel pripravljati čez 14 dni, oddajo pa je najavil s fotografijo, na kateri je pokazal svoje trebušne mišice in navdušil predvsem ženske sledilke.

prejšnji članek
Priljubljen slovenski smučar je očetovsko vlogo vzel resno
Svet slavnih
Priljubljen slovenski smučar je očetovsko vlogo vzel resno
naslednji članek
Osupljivo: Henrik nekoč in danes
Svet slavnih
Osupljivo: Henrik nekoč in danes