Anamaria Goltes top najstnica Odkrito.si

Dekle Luke Dončića s to objavo marsikomu vzelo ...

ljfw 6 Svet24.si

Ladova Anela osupnila s svojo postavo

energije Petisvet.si

Zaradi tega razpada naše življenje!

hrana v smeteh 2 Svet24.si

Hrana z Rdečega križa končala v smetnjaku

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

IRIS MULEJ s hcerko_premiera LUIS IN VESOLJCKI Kolosej Njena.si

Hčerka Iris Mulej ima tako modno kopalnico

Osupljivo: Henrik nekoč in danes
| V. M.

Osupljivo: Henrik nekoč in danes

osebni arhiv

Predlansko leto je Henrik tehtal 190 kilogramov, imel pa je tudi dolge lase. Danes se lahko pohvali z odlično telesno kondicijo in povsem spremenjeno podobo.

Dolgi lasje in vrtoglava številka na tehtnici so le še spomin iz preteklosti. Henrik Lutz nadaljuje z zdravim življenjskim slogom, aktiven pa je tudi v poletnih dneh, na mesec denimo naredi okoli 40 treningov, k čemer ga spodbuja trener Drago Adamič.

Foto: Osebni arhiv - Henrik z Erikom iz šova Big Brother.

''Učinek je viden, saj sem znatno ojačal centralne mišice, ki podpirajo hrbtenico, pa tudi 70 kg se zelo pozna, saj se zdaj veliko laže in varneje gibam. Tako opažam, da sem veliko bolj stabilen in se z lahkoto prepogibam ali plezam, kar je za planinarjenje zelo pomembno. Poleg tega dosti hodim, tečem in kolesarim. Občasno pa grem v SportClub v Ljubljano na kak skupinski trening, dvigovat uteži in se savnat ter plavat,'' nam je povedal Henrik, ki se na morje za enkrat še ni odpravil, saj dežura v Planinskem društvu Vojnik.

Kot nam je zaupal, še vedno išče zaposlitev in se pridno udeležuje razgovorov. Upamo, da mu bo uspelo uresničil tudi ta cilj ter da nas bo lahko že kmalu razveselil z novico, da opravlja delo v svoji stroki.

Ste vedeli, da letošnja zmagovalka šova The Biggest Loser Slovenija ni več takšna, kot nekoč? Klara se je povsem spremenila!