Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Neprepoznavna: Mirela iz Kmetije shujšala in zacvetela!

23. 7. 2018; 07.00
Avtor: Vesna Meško
Mirela Rajak0

foto: POP TV

Se spomnite Mirele Rajak, ki smo jo spoznali v lanskoletni sezoni šova Kmetija? Če bi danes stala pred vami, ne bi vedeli, da gre za isto osebo. Poglejte, kaj in kako ji je uspelo …

Mlada mamica Mirela Rajak je potem, ko se je poslovila od žarometov, povsem spremenila svoj življenjski slog, oklestila odvečne kilograme in dobesedno zacvetela. ''V udeležbi v šovu Kmetija sem spoznala, da imam vsega preveč in pojem hrano, ki ni ravno zdrava za moje telo. Po zapustitvi posestva sem odšla domov še bolj trdna in odločena, da poskrbim zase,'' nam je zaupala prikupna Dolenjka, ki je v zadnjih enajstih mesecih izgubila več kot 15 kilogramov in močno spremenila svoj videz.

Mirela Rajak foto: POP TV (levo), osebni arhiv (desno)

Kako ji je uspelo?

Kakopak ni bilo lahko, tudi Mirela se je namreč na svoji poti srečevala s krizami. A misel, da ji bo volja dala moč do uspeha, jo je dan za dnem vodila do zastavljenega cilja. ''Prehranjevati se poskušam čimbolj zdravo. Se tudi kdaj pa kdaj pregrešim (sem samo človek kot vsi ljudje). Uspela sem tako, da nisem štela kalorij, se posluževala diet, se tehtala ampak preprosto jedla večkrat dnevno v manjših porcijah. Izločila sem sladke stvari, pojem zelo veliko zelenjave in piščančjega mesa ter se gibam ... Včasih sem tekla, hodila na sprehode z otroci, se sprehajala. Enajst mesecev sem potrebovala za današnji izgled, vendar še ne bom odnehala. Začela sem obiskovati tudi fitnes, ker želim svoje telo utrditi,'' pojasnjuje in zadovoljno pokima, kako vesela je, da jo družina pri njenem delu na sebi podpira.

Na ulici je ljudje ne prepoznajo več. foto: Osebni arhiv

Kje je Mirela, kaj se je zgodilo?

Kot lahko vidite na fotografijah, danes Mirela ni več podobna dekletu izpred enega leta. Tiste prve spremembe je pričel opažati njen mož, z meseci pa je postalo tudi širši okolici jasno, da se z mlado mamico nekaj dogaja. ''Moja družina in sorodniki so ponosni na moj uspeh in jekleno voljo. Vsi mi rečejo, da sem se posušila, ob čemer se vedno nasmehnem, saj sem mnenja, da sem dala svojemu telesu kar rabi in telo mi je povrnilo z isto mero nazaj.''

Mirela pravi, da nikomur ne zameri nič, saj je igra igra. foto: Pop TV

Na ulici je ne prepoznajo več

Mirela je s svojim uspehom zadovoljna, spremembe so namreč vidne tako na zunaj, kot navznoter. Danes se namreč veliko pogosteje smeji, ob enem pa je spočita in polna energije. Tudi družabna je veliko bolj, saj ni več obremenjena s svojim videzom. Ljudje na ulici je skoraj ne prepoznajo več, sama pa je neizmerno vesela, da je imel resničnostni šov nanjo tako velik vpliv. ''Kmetija je bila moja brca v rit da se vzamem v roke in naredim nekaj zase, da se bom sama počutila dobro v svoji koži in da bom srečna kot mama, žena, sestra … Ponosna sem na svoj uspeh in na svojo družino,'' nam je še za konec zaupala in smeje se dodala, da že nestrpno pričakuje dopust, ko se bo lahko posvetila družini, zdrsnila v nove kopalke in se predala radostim poletja.

S svojim uspehom je zelo zadovoljna. foto: Osebni arhiv

Izgubila je več kot 15 kilogramov. foto: Osebni arhiv

'Kmetija je bila moja brca v rit da se vzamem v roke in naredim nekaj zase.' foto: Osebni arhiv

Mirela Rajak

Mirela Rajak foto: POP TV

prejšnji članek
Sproščena Tina Maze v kopalkah
Svet slavnih
Sproščena Tina Maze v kopalkah
naslednji članek
Nekdanja članica skupine Destiny's Child na zdravljenju
Svet slavnih
Nekdanja članica skupine Destiny's Child na zdravljenju
#obraziavenija
obraziavenija