stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mojca srečno zaljubljena: 'Ljubi me in spoštuje!'

24. 7. 2018; 07.00
Avtor: Vesna Meško
mojca fajs - ms

foto: Revija Zvezde

Mojca Fajs je srečna v objemu nekdanjega fanta Uroša, s katerim sta spletla vezi že pred davnimi devetimi leti. Vesela je, ker ju je usoda ponovno popeljala na skupno pot.

Tekmovalka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Mojca Fajs je srečno zaljubljena. Njeno srce bije za fanta, s katerim sta bila par že pred leti. ''Moj fant je čudovita oseba. Vesela sem, da je moje življenje ubralo pot izven načrtovanih tirnic. Če se to ne bi zgodilo, midva po toliko letih ne bi prišla nazaj skupaj,'' je bila iskrena Mojca, ki nam je tekom klepeta zaupala, kakšen človek in partner je Uroš.

Po dežju posijalo sonce

Mojca in Uroš se torej zelo dobro poznata in vesta, kaj lahko drug od drugega pričakujeta. ''Ceni me, spoštuje me, ljubi me. To so tri stvari, ki meni v življenju zelo veliko pomenijo. Uroš je čudovit, za nič na svetu ga ne bi zamenjala. Ob njem sem namreč spoznala, kako je, ko te ima nekdo res iz srca rad, ob tem pa ti je tako prijatelj kot partner. To, da se lahko z njim pogovarjam o vsem, je največ vredno. Zato res hvala bogu, da sva po toliko letih ponovno skupaj,'' hvaležno pokima Mojca in nato resno doda, da usodi ni mogoče ubežati. ''Kar ti je usojeno, ti je usojeno. Za vsakega na svetu obstaja prava oseba. Samo videti jo moraš in zgodi se, ko to najmanj pričakuješ …''

Morda vas zanima tudi:

Neprepoznavna: Mirela iz Kmetije shujšala in zacvetela!

Mojca je srečna v Uroševem objemu.

Mojca je srečna v Uroševem objemu. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Tamara ponovno v objemu staršev
Svet slavnih
Tamara ponovno v objemu staršev
naslednji članek
Horoskop: Preveč razmišljate!
Horoskop
Horoskop: Preveč razmišljate!