pia filipcic 1 Odkrito.si

Znana Slovenka s hudo poškodbo glave

andrew freund Svet24.si

Našli pogrešanega 5-letnika. V plastiko ovito ...

Svetlobni delavci Petisvet.si

Čigav prihod napoveduje stara prerokba?!

Državni svetniki Svet24.si

Zdravstvo razpada, najpomembnejše vprašanje pa ...

meghan markle Svet24.si

Meghan Markle ima izgovor, da ji ne bo treba ...

tina in miha poljub Njena.si

Strasten poljub ni bil del koreografije

gaja Njena.si

S taktiko do zmage: Gaja Rozman postala ...

Na Polkafestu bo dišalo po številnih slastnih kulinaričnih dobrotah!
| Promocijsko sporočilo

Na Polkafestu bo dišalo po številnih slastnih kulinaričnih dobrotah!

Privoščite si okus domačnosti in grižljaj iz slastne kuhinje naših mam in babic!

V starem jedru mesta Celje, 2. septembra 2018, od 10. ure dalje, ne bo odmevalo le od dobre glasbe, nore zabave in otroškega smeha, ampak bo tudi močno dišalo po številnih kulinaričnih dobrotah, s katerimi se bomo sladkali na največji veselici v Sloveniji – Polkafestu! Poklonili se bomo tako tradicionalni slovenski glasbi in plesu, saj bomo v ritmih slovenske narodnozabavne glasbe podirali svetovni rekord v plesanju polke, pa tudi tradicionalnim kulinaričnim dobrotam, ki so jih v preteklosti pripravljale naše mame in babice ter pristnim slovenskim igram, v katerih se bodo lahko preizkušali tekmovalci vseh starosti. Tega prav zagotovo ne smete zamuditi!

Več informacij o dogodku lahko poiščete na polkafest.si, kjer lahko preverite tudi razpoložljiva parkirišča in kako do prizorišča priti ceneje.

Obiskovalce čaka prava kulinarična poslastica

Foto: Modrijani - Nastopili bodo Modrijani, Ansambel Roka Žlindre, ansambla Spev in Stil.

Na največji veselici v Sloveniji vas bodo pričakale številne bogato založene in dišeče stojnice, na katerih ne bo manjkalo slastnih kulinaričnih dobrot, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne brbončice. Kot se za pravo slovensko veselico spodobi, pa ne bo manjkalo niti pristnih slovenskih dobrot, narejenih izpod pridnih rok slovenskih žena, ki jih po tradicionalnih recepturah pripravljajo tako, kot to znajo le one. Slastni bučni zavitek, domači jajčni široki rezanci, sladko zelje in seveda potica, štruklji ter flancati … z vsem tem in še več se boste vsi kulinarični ljubitelji lahko sladkali in mastili na Slastni polki, ki vas pričakuje na Polkafestu!

Za več informacij obiščite polkafest.si