verboten Odkrito.si

Natalija Verboten žaluje

horoskop-astro Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 19. avgusta

tretje oko, akaša Petisvet

Akaški zapisi dostopni vsakemu, to je pot do njih

vodstvo UKC Svet24.si

Slovenski otroci umirajo, zdravniki pa se kregajo

16-oliver dragojevic Svet24.si

To si je o Slovencih mislil Oliver Dragojević

Niall Horan in Hailee Steinfeld (1) Najstnica.si

Niall Horan in Hailee Steinfeld končno pokazala, ...

Petra_Kercmar_foto_Mankica_Kranjec Njena.si

Z njim na dopustu uživa Petra Krčmar

Na Polkafestu bo dišalo po številnih slastnih kulinaričnih dobrotah!
| Promocijsko sporočilo

Na Polkafestu bo dišalo po številnih slastnih kulinaričnih dobrotah!

Privoščite si okus domačnosti in grižljaj iz slastne kuhinje naših mam in babic!

V starem jedru mesta Celje, 2. septembra 2018, ne bo odmevalo le od dobre glasbe, nore zabave in otroškega smeha, ampak bo tudi močno dišalo po številnih kulinaričnih dobrotah, s katerimi se bomo sladkali na največji veselici v Sloveniji – Polkafestu! Poklonili se bomo tako tradicionalni slovenski glasbi in plesu, saj bomo v ritmih slovenske narodnozabavne glasbe podirali svetovni rekord v plesanju polke, pa tudi tradicionalnim kulinaričnim dobrotam, ki so jih v preteklosti pripravljale naše mame in babice ter pristnim slovenskim igram, v katerih se bodo lahko preizkušali tekmovalci vseh starosti. Tega prav zagotovo ne smete zamuditi!

Več informacij o dogodku lahko poiščete na polkafest.si, kjer lahko preverite tudi razpoložljiva parkirišča in kako do prizorišča priti ceneje.

Obiskovalce čaka prava kulinarična poslastica

Foto: Modrijani - Nastopili bodo Modrijani, Ansambel Roka Žlindre, ansambla Spev in Stil.

Na največji veselici v Sloveniji vas bodo pričakale številne bogato založene in dišeče stojnice, na katerih ne bo manjkalo slastnih kulinaričnih dobrot, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne brbončice. Kot se za pravo slovensko veselico spodobi, pa ne bo manjkalo niti pristnih slovenskih dobrot, narejenih izpod pridnih rok slovenskih žena, ki jih po tradicionalnih recepturah pripravljajo tako, kot to znajo le one. Slastni bučni zavitek, domači jajčni široki rezanci, sladko zelje in seveda potica, štruklji ter flancati … z vsem tem in še več se boste vsi kulinarični ljubitelji lahko sladkali in mastili na Slastni polki, ki vas pričakuje na Polkafestu!