stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Divje hujšanje komikov: Vas bo šokiral tudi Sašo Stare?

24. 7. 2018; 12.00
Avtor: Vesna M
Sašo Stare

foto: POP TV

Tole hujšanje znanih obrazov je tako napeto kot nogometna tekma. Nas bo po Pižami šokiral še Sašo Stare? Dajmo Sašo, mi že stiskamo pesti!

Zdi se, da vsi zabavni ljudje iz slovenske komične scene topijo kilograme. V fitnesu se nadvse zavzeto poti Jurij Zrnec, med grižljaji in tekom na stezi se bori Martina Ipša, da o Boštjanu Gorencu Pižami sploh ne govorimo, saj tako gara, da ga kmalu ne bomo več opazili na odru.

Komik Sašo Stare je moral šov Zvezde plešejo zapustiti. foto: Marko Vavpotič

In zdaj se je zbrani družbi, ki skrbi za razgibavanje naših trebušnih mišic, pridružil še simpatični Sašo Stare. Saj veste, tisti komik, ki se je prelestno pozibaval na parketu šova Zvezde plešejo. Genijev mož v oprijetih modrih pajkicah in stand up komik s sila simpatičnim smehom, s katerim fantastično dopolnjuje svoje zabavne prigode (poglejte spodnji video, vam bo vse takoj jasno, resno).

Skratka, Sašo Stare je sprejel pomembno življenjsko odločitev. Odločil se je, da bo izboljšal svojo kondicijo in poskrbel za bolj zdrav življenjski slog. Tako se, kot njegovi kolegi, topi v telovadnici, grize kolena na poti v klanec in občasno kolesari. Prvi rezultati so že vidni, da pa bo po odru zakorakal nekoliko bolj lahkotno, pa ga motivira tudi to, da ne želi biti najtežji slovenski komik. Saj veste, Pižama je temu nazivu vzhičeno pomahal v slovo že pred časom …

prejšnji članek
'Nihče ni vedel, zakaj me boli hrbtenica'
Svet slavnih
'Nihče ni vedel, zakaj me boli hrbtenica'
naslednji članek
Nuša Lesar iskreno priznala, da je zaljubljena
Svet slavnih
Nuša Lesar iskreno priznala, da je zaljubljena