pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Rebeka Kanc blestela v kopalkah

24. 7. 2018; 09.00
Avtor: Vesna Meško
rebeka kanc kolaz

foto: Planet TV (levo), osebni arhiv (desno)

Letošnji dopust je bil za tekmovalko šova The Biggest Loser Slovenija Rebeko Kanc resnično nekaj posebnega. Po mnogih letih se je v kopalkah počutila fantastično …

Rebeka Kanc je polna energije in nasmejana do ušes. Kot nam je zaupala, je njeno življenje od tedaj, ko se je poslovila od šova, precej drugačno. ''Počutim se veliko bolj samozavestno, polna sem energije. Prija mi vsaka aktivnost, zato vsak dan telovadim in sem skratka nenehno v gibanju. Vsak dan skočim tudi na Šmarno goro, ob vikendih pa skupaj z otroki.'' Marljivo se drži tudi zdravega jedilnika, se pa občasno pocrklja tudi s sladoledom.

Šov ji je spremenil življenje ... foto: Osebni arhiv

Ob vseh dosežkih, ki jih je uspela nanizati s trdno voljo, pa se je še posebej veselila morskih počitnic. Tokrat je namreč lahko v kopalke zdrsnila z nasmehom, rezultati odrekanj in trdega dela so namreč lepo vidni. ''Počutila sem se kot mladenka v fit telesu ... Kot takrat, ko sem igrala košarko in plesala,'' nam zaupa in pripomni, da ne želi več stopiti na staro pot.

Končno je lahko neobremenjeno zdrsnila v kopalke. foto: Osebni arhiv

''Moj cilj je vse to obdržati, največja zmaga, pa da vse to kar sem dosegla v šovu, nadgradim sama v domačem okolju.'' Kot pravi, ji je pri slednjem v veliko pomoč trener Jan Kovačič, saj je izjemen motivator.

Rebeka je torej zadovoljna in srečna. Nanjo je sila ponosna tudi njena družina, saj se je v njihov objem vrnila takšna, kot je bila nekoč. ''Od mene imajo zopet tisto, kar vedo, da znam brezmejno dajati: energijo in smeh.''

Vsak dan se odpravi na Šmarno goro ... foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Zvezdnik Reke ljubezni pokazal svoje dekle!
Svet slavnih
Zvezdnik Reke ljubezni pokazal svoje dekle!
naslednji članek
Tamara ponovno v objemu staršev
Svet slavnih
Tamara ponovno v objemu staršev