Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alešev skok v kopalke z minus 111 kilogrami

26. 7. 2018; 11.00
Avtor: Vesna Meško
Alesa-Hrvatina-The-Biggest-Loser-Slovenija

Aleš ob vstopu v šov The Biggest Loser Slovenija. foto: Planet TV

Letošnje poletje se ne more primerjati s časi, ko je tehtal 223 kilogramov. Aleš Lujko Hrvatin lahko življenje končno uživa z veliko žlico …

Priljubljeni tekmovalec prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Aleš Lujko Hrvatin je v teh dneh užival v lepotah Bovca, kjer je skočil v kopalke in se osvežil pod virskim slapom.

Ohladil se je v Soči. foto: Osebni arhiv

Obiskal je namreč soprogo, ki preživlja teden na priljubljenem festivali Metaldays v Tolminu, ki pa se ga sam zaradi službenih obveznosti ni mogel udeležiti za več dni. A nič ne de, Aleš je kljub temu okusil raj ljubiteljev metal glasbe in odkrival naravne lepote čudovitega Bovca. Na dvodnevnem obisku se je namreč osvežil v zeleno modri Soči, ob večerih se je zabaval na koncertih Metaldays, zlasti pa mu je bil všeč pohod do slapu Virje pri Bovcu, kjer je užival pod slapom, katerega temperatura znaša zgolj osem stopinj. ''Užival sem 100 na uro, samo je pa kratko trajalo, se smeji Aleš in se strese ob misli na ledeno hladno vodo.

Aleš in Anja na festivalu metal glasbe. foto: Osebni arhiv

Veliki vzornik in motivator je v zadnjem letu na sebi naredil tako velike spremembe, da si je prislužil spoštovanje širne Slovenije. 223 kg mu je pred časom namerila tehtnica, do danes pa je izgubil več kot polovico telesne teže. In kako se počuti sedaj, ko lahko končno obleče kopalke in uživa v radostih poletja?

''Občutki so super, ponosen sem na to, kar sem naredil in ni me čisto nič sram obleči kopalke. Tudi zaradi odvečne kože se prav nič ne obremenjujem. V primerjavi z mojimi prejšnjimi 223 kg namreč to niti ni težava. Tak sem in to naj sprejmejo tudi vsi ostali,'' skomigne z rameni Aleš, ki je še vedno tako skromen in simpatičen, kot tedaj, ko je stopil skozi vrata slavne hiše.

Obiskali so tudi slap Virje. foto: Osebni arhiv

foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Koper se bo ta vikend spet odel v prepoznavne rumene barve
Svet slavnih
Koper se bo ta vikend spet odel v prepoznavne rumene barve
naslednji članek
Končno! Indira se je pokazala v kopalkah!
Svet slavnih
Končno! Indira se je pokazala v kopalkah!