Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najlepša zadnjica na Hrvaškem bo poleti v Zasavju!

11. 8. 2018; 07.30
Avtor: Oglasno sporočilo
lidija bacic 1

Lidija Bačić bo nastopila na Hï festivalu. foto: M24

Fatalna Lidija Bačić, katere zadnjica velja za najlepšo zadnjico na Hrvaškem, se je v preteklosti že znašla v središču pozornosti, saj številni namigujejo, da je njen seksi videz pravzaprav rezultat obiska plastičnega kirurga …

Dalmatinska pevka, ki na vsakem nastopu dodobra ogreje tako moške, kot tudi ženske in poskrbi, da ne vedo, kaj jih je navdušilo bolj – njen glas ali stas – s svojimi uspešnicami Viski, Vozačka dozvola in Prokleto dobro ljubiš, vedno znova razgreje množico pod odrom. Čeprav večina obiskovalcev njenih koncertov ostaja popolnoma navdušena nad njenim videzom, pa so v javnost odjeknile zlobne govorice, ki namigujejo, da si je pri doseganju seksapilnega videza pomagala s plastičnimi operacijami.

Lidija, ki se na svojih družbenih omrežjih primerja s pevkami svetovnega formata, kot so Beyonce, Jennifer Lopez in Dua Lipa, je zlobnim govoricam hitro naredila konec. ''Nisem umetna, to sem jaz,'' je sporočila in dodala, da ostaja ista že vrsto let. Zlobnim jezikom pa sporoča, naj svojo pozornost raje usmerijo na njene nove single, album in koncerte. Njen prvi prihajajoči koncert v Sloveniji bo v petek, 17. 8. 2018, na Ojstrem, med Hrastnikom in Trbovljami, ko bo zabavala množico na norem Hï Festivalu. Pridite in preverite ali govorice držijo, tudi vi!

Lidija na Hï festivalu

Po odmevni združitvi zasavskega KumFesta in Štuora, to poletje v Slovenijo prvič prihaja noro zaželen Hï festival - 3 dnevno dogajanje, trije odri in več kot 40 nastopajočih od 16. – 18. avgusta.


V zasavskem Ojstrem med Trbovljami in Hrastnikom so organizatorji poskrbeli za spektakel, ki ga še ni bilo. Vstopite v svet veličastnosti na festivalu, ki ponuja brezplačno kampiranje med glavnim odrom, new vision areno in psychedelic culture stageom.
Preverite dogajanje na spletni strani hifestival.org, kjer bo med izvajalci finalnega dogajanja glavnega odra tudi vroča Lidija Bačić. Nastopila bo v petek 17. avgusta. Vstopnice so že v prodaji na Olaii.com in Eventimovih prodajnih mestih – zagotovite si svojo že zdaj in doživite poletje veličastnosti tudi sami!

prejšnji članek
Se nekdanji zmagovalec vrača v šov?
Resničnostni šovi
Se nekdanji zmagovalec vrača v šov?
naslednji članek
Horoskop: reagirali boste impulzivno in si nakopali težave
Horoskop
Horoskop: reagirali boste impulzivno in si nakopali težave