favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska glasbenika obračata nov list

9. 8. 2018; 09.00
Avtor: PR
Koncert Slavko Ivancic 1

Novo sodelovanje. foto: Arhiv

Skupaj sta se znašla med rjuhami ...

'Nov list' je že četrti singel in videospot iz odličnega drugega albuma primorskega pevca in avtorja Žige Rustja. Album 'Čas' je izšel v sredini junija, pri snovanju albuma pa je sodelovalo več priznanih glasbenikov: Drago Mislej Mef, hrvaška pevka Jessica Atlič Mclogan, producentsko taktirko pa je ves čas držal Andrea F.

Pri pesmi 'Nov list' je Žiga Rustja k sodelovanju povabil kolegico iz Obale, priljubljeno pevko Aniko Horvat, saj sta oba z Andreo F čutila, da pesem potrebuje žensko energijo. Nastal je še en čudovit duet dveh glasbenikov iz Obale.

"Od samega začetka je pesem Nov list potrebovala žensko plat. In z Andreo sva pomislila na številna imena, vendar Anika je bila tista najbolj zagreta, kar je smisel sodelovanj. Enostavno, stvar moraš začutiti. Video smo posneli v Mind Hotelu Slovenija, v čudoviti suiti, zato se izredno zahvaljujem Anji Kovačič, da je omogočila to izkušnjo, predvsem pa, da smo imeli ves Portorož pod seboj za en dan. Imeli smo se super, predvsem pa me je nasmejala misel, da si nisem nikoli mislil, da bom kdaj delil posteljo z Aniko Horvat."

"Najbolj nama je bilo žal posneti video tako hitro. Slikali smo se v sobi s pogledom na plažo Meduza, na nama domačo promenado, da ne govorim o tem, kako ta kombinacija z udobno posteljo ob sončnem zahodu, daje občutek razvajanja. Četudi le kak kilometer od doma." 

prejšnji članek
To znamenje si v službi preveč beli glavo!
Horoskop
To znamenje si v službi preveč beli glavo!
naslednji članek
Stjepan Hauser: Takšna mora biti moja ženska
Svet slavnih
Stjepan Hauser: Takšna mora biti moja ženska