pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ali vaši najmlajši poznajo igre iz našega otroštva?

17. 8. 2018; 02.39
Avtor: Oglasno sporočilo
poletje, otroci, malčki

foto: Profimedia

Polkafest obljublja noro zabavo za najmlajše v tradicionalnem slovenskem duhu!

V nedeljo, 2. septembra 2018, bo staro jedro mesta Celje, vse od 10. ure dalje, postalo prizorišče največje veselice v Sloveniji, na kateri se bomo na poseben način poklonili slovenski tradiciji. V duhu ljubezni do slovenske pesmi, plesa in kulinarike, se bomo zbrali in ob ritmih narodnozabavne glasbe podirali svetovni rekord v najštevilčnejšem plesanju polke, poklonili pa se bomo tudi pristnim slovenskim kulinaričnim dobrotam ter tradicionalnim slovenskim igram.

Ali vaši najmlajši poznajo igre iz našega otroštva?

Se še spomnite, ko ste se s prijateljčki igrali poskočen ristanc? Ali pa se do zadnjega borili v igri zemljo krast? Se morda iz srca nasmejali ob igri slepih miši in glasno navijali ob igri trden most? Na Polkafestu, se jih bomo šli vsi skupaj v otroškem Polkalandu, na katerem ne bo manjkalo pristnih slovenskih iger, s katerimi bomo dodobra popestrili celotno dogajanje in poskrbeli, da najmlajšim niti za trenutek ne bo dolgčas!

foto: Profimedia

Dogodek, kot ga Slovenija še ni imela!

PROST VSTOP 

NAJVEČJA VESELICA in več kot 10 NASTOPAJOČIH

PODIRANJE SVETOVNEGA REKORDA 

PRISTNE SLOVENSKE KULINARIČNE DOBROTE 

NORO ZABAVNE SLOVENSKE IGRE ZA NAJMLAJŠE 

Dolgčas pa zagotovo ne bo niti starejšim, saj vas na Polkafestu pričakujejo številne stojnice in društva, ki bodo poskrbela za pravo kulinarično doživetje, s katerim si boste prav gotovo napolnili lačne želodčke in poskrbeli za novo mero energije, s katero se boste vrteli po plesišču. Z nami bodo Modrijani, Ansambel Roka Žlindre, Ansambla Spev in Stil, Čuki in še mnogi drugi, ki bodo poskrbeli, da bomo uživali in plesali vse do večernih ur.

Vstop na dogodek bo PROST, več informacij o samem dogodku pa lahko poiščete na polkafest.si, kjer lahko preverite tudi razpoložljiva parkirišča in kako do prizorišča priti ceneje.

prejšnji članek
To so razlogi za prepir s partnerjem
Zdravje
To so razlogi za prepir s partnerjem
naslednji članek
Ženska samozavest izginja. Zakaj?
Zdravje
Ženska samozavest izginja. Zakaj?