stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ker je izgubila kilograme, je prejela neprecenljivo nagrado

22. 8. 2018; 09.00
Avtor: Vesna Meško
katja ficko prej in potem

'Izplačalo se je izgubiti odvečne kilograme ...' foto: Planet tv, osebni arhiv

Katji Ficko je družina izpolnila dolgoletno željo. 'Glede na nagrado, se je splačalo potruditi in izgubiti odvečne kilograme.'

Tekmovalka druge sezone shujševalnega šova Katja Ficko je doživela dan, o kakršnem je dolga leta zgolj sanjarila. Za nagrado, ker je shujšala in uresničila zastavljene cilje, so ji namreč družinski člani namenili nepozabno rojstnodnevno darilo.

Niti sanjalo se ji ni, kaj jo čaka …

''Moja dolgoletna želja, ki je bila v meni, je bil skok s padalom, ampak je nisem mogla uresničiti, zaradi mojih odvečnih kilogramov. Zdaj pa, ko sem shujšala, mi je moja družina pripravila presenečenje. Že pred vstopom v šov so mi namreč 'obljubili', da ko shujšam, da mi uresničijo željo, da bom šla na skok s padalom. Ker pa sem imela ta mesec rojstni dan, so me nič slutečo, pod pretvezo, da gremo na družinski izlet, odpeljali v Siófok, kjer so mi uresničili dolgoletno željo,'' nam je zaupala Katja.

Katja Ficko foto: Osebni arhiv

Vedra Prekmurka nam še pove, da so jo ob spoznanju, kaj jo čaka, objeli neopisljivi občutki, polni veselja in adrenalina. ''Najprej so seveda sledila navodila, kako naj se obnašam med skokom, nato pa hop v obleko ter s helikopterjem v zrak na 4000 metrov. Med skokom sem neizmerno uživala, pogled z zraka je bil neopisljiv, prečudovit, adrenalinski, v glavnem, uživala sem res v skoku, kakor je bilo le možno. Posebna zahvala gre tudi profesionalcu Niku Verešu, s katerim sem tudi skočila s padalom.''

26-letnica ob kocu klepeta še doda, da se je glede na nagrado vsekakor izplačalo potruditi in izgubiti odvečne kilograme. Prav nagrada je bila namreč še dodatna motivacija, da nadaljuje in vztraja pri izgubi teže ter se bori še naprej s takšno vnemo kot doslej.

''Res bi se rada zahvalila moji družini, da so mi to omogočili,'' hvaležno pokima Katja.

Uresničila se ji je dolgoletna želja ...

Uresničila se ji je dolgoletna želja ... foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Spopad Severininega moža in očeta njenega otroka
Svet slavnih
Spopad Severininega moža in očeta njenega otroka
naslednji članek
Legendarni rockovski glasbenik se je zgrudil sredi koncerta
Svet slavnih
Legendarni rockovski glasbenik se je zgrudil sredi koncerta