Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najprej je izginila, sedaj se je na skrivaj poročila

23. 8. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
Hilary Swank

Hilary Swank foto: Reuters

Ameriška igralka Hilary Swank živi daleč proč od radovedne javnosti. Sprva je izginila, nato se je na skrivaj poročila. Kakšna zgodba se skriva v ozadju?

Hilary Swank je morala pred časom zapustiti zvezdniško življenje. Potem ko je nepričakovano izginila iz filmskih platen, pa je sedaj na plan pricurljala novica, da se je na skrivaj poročila v gozdu. Kakšna zgodba se skriva v ozadju?

V enem izmed intervjujev je 44-letnica razkrila, da je zadnja leta skrbela za bolnega očeta, kar je bil tudi razlog, da se je za nekaj časa poslovila od filmske kamere. Oče je namreč prestal presaditev pljuč in se je po zapustitvi bolnišnice preselil na njen dom. Kot njegova edina skrbnica je tako predano skrbela za njegovo zdravje, ki je sedaj končno stabilno.

V tem obdobju pa se Hilary ni soočala le z očetovim zdravstvenim stanjem. Spoznala je namreč poslovneža Philipa Schneiderja in v njem našla moškega svojih sanj. Parček je ljubezen okronal v intimnem poročnem obredu sredi gozda, lepo nevesto pa je pred oltar popeljal nihče drug kot jen oče, ki je v tem času povsem okreval. Hilary ne skriva sreče, ker se je družinska zgodba srečno razpletla.

prejšnji članek
Ben Affleck strašno zabredel
Svet slavnih
Ben Affleck strašno zabredel
naslednji članek
Anamarija razkrila skrivnost njune ljubezni
Svet slavnih
Anamarija razkrila skrivnost njune ljubezni