Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vesno obiskujejo neznanci

27. 8. 2018; 07.00
Avtor: Vesna Meško
Vesna Šošterič (2)

Vesna Šošterič foto: Pop TV

Življenje Vesne Šošterič je še vedno pestro. Zvezdnica šova Ljubezen po domače je bila tudi čez poletje deležna velike pozornosti oboževalcev.

Čeprav se je iz malih ekranov že pred časom poslovila, je Vesna Šošterič še vedno prava vaška zvezda. Ni pa pozornosti deležna le v domačem mestu, pač pa povsod, kamor se odpravi. Še več, oboževalci jo obiskujejo tudi na njenem domu. Vesna nam je namreč zaupala, da je postala domačija na Vetrniku prava atrakcija za gledalce priljubljenega šova.

''Prihajajo iz vseh koncev Slovenije, recimo iz Novega Mesta, Sevnice, Ljubljane, tudi iz Obale. Največ jih pride čez vikend, pa tudi čez teden. Potem si ogledajo, kje se je snemalo, malo se slikamo in tako,'' pove in doda, da ji ti obiski niso odveč. ''Vsak je dobrodošel, sem pač taka oseba, ne bi mogla reči, da ne smejo priti. Postrežem jih s pijačo, malo poklepetamo.''

Vesna in Miha foto: Miro Majcen

Kmalu na oddih na morje ...

Življenje na kmetiji ji sicer ne dopušča daljšega predaha, saj je dela na kmetiji več kot dovolj, a z Mihom sta vendarle uspela najti tudi kakšen dan za pobeg na morje. ''Šla sva na izlet v Izolo. V Sloveniji je lepo, zakaj bi hodila drugam,'' pove in smeje se doda, da so ju tudi tam nemudoma prepoznali. ''Ta je pa naša, so govorili, pa seveda sva se morala tudi slikati,'' pove in nam zaupa, da z Mihom, ki za enkrat še ne živi pri njej, načrtujeta nekoliko daljši oddih na slovenski obali. Ko bo torej nekoliko manj dela, si bo tudi slavni parček privoščil zasluženi dopust.

Kaj pa se dogaja na slavni Kmetiji? Kot kaže, je ta ogorčena tekmovalka že zapustila posestvo ...

prejšnji članek
Tragična nesreča je spremenila vse …
Svet slavnih
Tragična nesreča je spremenila vse …
naslednji članek
Demi Moore ima novega
Svet slavnih
Demi Moore ima novega
#nasazenazenska
nasazenazenska