državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lado Bizovičar kmalu pred novo življenjsko vlogo

26. 8. 2018; 05.00
Avtor: N.S.
lado bizovicar

Lado Bizovičar že komaj čaka, da bo prvič očka! foto: Mediaspeed

Lado Bizovičar, ki je dokazal, da je človek številnih talentov, je končal svoj letošnji dopust, saj ga že čakajo priprave na nove projekte in najpomembnejšo vlogo – kmalu bo postal očka!

Ni več skrivnost, da naj bi vedno zabavni Lado Bizovičar in njegova srčna izbranka Anela Šabanagić kmalu zibala, česar se oba že zelo veselita. Čeprav je Lado znan po tem, da o svojem zasebnem življenju nikoli ne govori ničesar, pa ne more skrivati veselja, da bo kmalu prvič v življenju postal očka. »Lado kar sije od ponosa! In če bo tako dober očka, kot je stric, bo zares odličen. Verjamemo pa, da bo še boljši,« je povedal naš vir, ki je blizu muhastemu zvezdniku, ki bo septembra dopolnil 42 let. Na dan je prišla še novica, da naj bi Lado in Anela jeseni pričakovala punčko, a kot pravijo mnogi njuni prijatelji, nista spola zaupala še nikomur.

Zaposlen sto na uro

Lada Bizovičarja sicer jeseni ne čaka samo vloga očeta, ampak tudi številni novi projekti. Poleg gledališke predstave Čakalnica, v kateri igra skupaj z Janezom Hočevarjem - Rifletom, bo jeseni znova sedel na žirantski stolček v šovu Slovenija ima talent, česar se tudi sam že zelo veseli. Še naprej nastopa v gledališkem muzikalu Orlando, menda pa pripravlja tudi novo gledališko komedijo, a še bolj srčno kot vsem drugim stvarem se bo posvetil svojemu prvemu naraščaju, saj si že zelo dolgo želi biti očka.

Anela Šabanagić bo Ladu prvega otroka rodila že jeseni.

Anela Šabanagić bo Ladu prvega otroka rodila že jeseni. foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Igor Kojić jo je pustil zaradi neprimernih posnetkov
Svet slavnih
Igor Kojić jo je pustil zaradi neprimernih posnetkov
naslednji članek
Veste, kaj je virus HPV?
Zdravje
Veste, kaj je virus HPV?