1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Harry in Meghan strašila po Londonu

26. 8. 2018; 11.00
Avtor: Sonči Nered-Čebešek
lažna harry in meghan

Lažna Harry in Meghan foto: Profimedia

V živo videti vojvodinjo Sussekško na londonskih ulicah je skoraj nemogoče, saj se zaradi prepoznavnosti v javnosti ne pojavlja več.

Te dni pa bi jo bilo na Otoku tako ali tako nemogoče srečati, saj je že v začetku tedna odletela čez lužo na obisk k prijateljicam in mami. Domačini in turisti, ki so se včeraj sprehajali po britanski prestolnici, so zato po pripovedovanju očividcev doživeli pravi mali šok. Ne le Meghan, tudi princ Harry in njun kuža Guy so krožili po mestnih ulicah in parku ter veselo pozirali fotografom. No, v resnici ni šlo za prava Harryja in Meghan, ampak za propagandno akcijo muzeja voščenih lutk Madame Tussauds.

Izvrstna ideja

Muzej Madame Tussauds je po svoji ažurnosti v prepoznavanju znanih, ki so za ljudi atrakcija, prav legendaren. Princa in Meghan so tako v vosku oblikovali že deset dni pred njuno majsko poroko in ju v muzeju postavili na častno mesto. In ni ga obiskovalca, ki z voščenima Harryjem in Meghan ne bi naredil selfija. Zdaj pa v muzeju pripravljajo še posodobljeni podobi mladoporočencev, za kateri upajo, da bosta privabili še več obiskovalcev.

Oteženo delo

Kako bodo novo pridobitev zreklamirali, še ni jasno, so pa v ta namen po vsem Londonu snemali fotografije, na katerih sta igralca s podobnima postavama, kot jih imata Harry in Meghan, ter s povoščenima obrazoma in lasuljama pozirala pred Kensingtonsko palačo, v mestnem parku, v priljubljeni pivnici, restavraciji …

Poziranje v parku foto: Piofimedia

Zaradi izjemne podobnosti s pravima aristokratoma so ljudje kar drli na prizorišča in fotografom zelo oteževali delo. Tudi ko so ugotovili, da ne gre za pravega Harryja in Meghan, se niso dali odgnati, dogajanje se jim je zdelo preveč zanimivo. Do večera jim je fotografije sicer uspelo narediti, so pa v muzeju nad dogajanjem seveda navdušeni, saj je bilo zanimanje znak, da je odločitev za nove figure odlična.

prejšnji članek
Sanja Grohar je poročena!
Svet slavnih
Sanja Grohar je poročena!
naslednji članek
Tako so v poletju uživali znani Slovenci
Svet slavnih
Tako so v poletju uživali znani Slovenci