Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako so v poletju uživali znani Slovenci

26. 8. 2018; 10.00
Avtor: P. L., Zvezde
domen valic

Domen Valič foto: Urša Premik

Našli smo nekaj znanih Slovencev, ki so nad domiselnimi blazinami navdušeni. Katera (ali pa kateri) je najbolj všeč vam?

Ste mislili, da so napihljive blazine samo domena deklet, predvsem raznih modelov, ki na flamingih, kosih pice, krofih in drugih domiselnih blazinah za na plažo rade pozirajo za Instagram? Morda je ženska naklonjenost tem plažnim dodatkom res bolj pogosta, a mi smo našli nekaj moških, ki so nad njimi prav tako navdušeni. In katera (ali pa kateri) je najbolj všeč vam?

Nejc Simšič

»Ne bi si mogel zamisliti lepše nedelje. Osvežitev in uživancija par excellence!« je dejal naš novinarski kolega Nejc Simšič, ko se je takole nastavljal sončnim žarkom na ogromni blazini sredi hrvaške Istre. Opazili smo, da njegova blazina ni samo udobna, temveč tudi praktična – ima namreč nastavek za pijačo.

Verjamemo, da se Nejc s takšno opremo vso nedeljo ni premaknil iz vode.

David Urankar

»Sosedje niso imeli pice, pa sem se odločil za krof,« se je pošalil David Urankar, ki dobro ve, da so blazine v obliki hrane, predvsem tiste v obliki pice ali krofa, najbolj modna oprema letošnjega poletja.

David Urankar foto: Instagram

Jan Kovačič

Prizor iz paradiža: priljubljeni trener Jan Kovačič je na rumeni blazini, na kateri se je sončil sredi kristalno čistega hrvaškega morja, pokazal izklesano postavo. Jan se je ravno v teh dneh spet odpravil na morski dopust in najbrž tudi ta ne bo minil brez sproščanja na napihljivi blazini.

Jan Kovačič foto: Instagram

Miki Vlahovič

Najbolj duhovita objava z napihljivo blazino na družbenem omrežju gre gotovo članu skupine Victory Mikiju Vlahoviču. Miki je namreč simuliral utapljanje na simpatični rožnati blazini v obliki laboda in prizor posnel na video, ob tem pa pripisal: »Med utapljanjem sem mu rešil življenje!« Objava je dobila več kot štiristo všečkov, Mikijevi spletni prijatelji pa so pohvalili njegov smisel za humor in otroški duh.

Miki Vlahovič foto: Instagram

BQL

»Obala, pripravi se, seksi tipi prihajajo!« sta fanta iz skupine BQL zapisala pod fotografijo, na kateri pozirata z ogromno barvasto napihljivo blazino. Glede na to, da sta na morje vzela samo eno, upamo, da sta se sporazumno dogovorila, koliko časa bo vsak od njiju preživel na njej.

BQL foto: Instagram

Domen Valič

Domen Valič je sledilce na družbenem omrežju Instagram razveselil z malo bolj umetniško fotografijo na napihljivi blazini, ki jo je zakrivila fotografinja Urša Premik. Domen na njej sicer ni v ospredju, nam je pa toliko bolj všeč njegova blazina v obliki lubenice.



Nejc Simšič

Nejc Simšič foto: Instagram

prejšnji članek
Harry in Meghan strašila po Londonu
Svet slavnih
Harry in Meghan strašila po Londonu
naslednji članek
Tekmovalec MasterChefa objavil čustveno fotografijo
Svet slavnih
Tekmovalec MasterChefa objavil čustveno fotografijo