gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jasna Kuljaj in Domen Kumer svež voditeljski par

29. 8. 2018; 08.00
Avtor: N.S.
Jasna Kuljaj in Domen Kumer 2

Jasna in Domen sta nov voditeljski par. foto: Planet TV

Kar so na Planet TV dolgo skrivali, je zdaj prišlo na dan. Resničnostnega šova Bar tokrat ne bo vodil en voditelj, ampak dva – Jasna Kuljaj in Domen Kumer.

Letošnjo jesen bodo slovenske komercialne televizije spet preplavili resničnostni šovi, med njimi bo tudi Bar. Seveda z napovedjo resničnostnega šova pridejo tudi ugibanja o tem, kdo bo voditelj šova. Če so na eni komercialni televiziji že poleti razglasili imena voditeljev šovov, pa so na drugi tokrat ostali skrivnostni do konca. Na veliko se je ugibalo, kdo bo vodil Bar, ki ga je na zadnje pred tremi leti vodil Bastjan Kepic. Seveda smo se podali v lov za informacijami in izvedeli nekaj imen, ki so bila v igri za voditelja interaktivnega šova.

V igri za voditelja je bil menda tudi Boštjan Kljun. foto: arhiv Svet24

Med prvimi se je na seznamu pojavil Boštjan Klun, ki je pred leti vodil magazinsko oddajo E+, pred dvema letoma pa je bil sovoditelj žal ne tako uspešnega kviza 2 na 2. V igri za voditeljski stolček je bil menda tudi zabavljač Tadej Bricelj, ki je znan tudi kot velik žurer, zato bi mu bila vloga pisana na kožo. V začetku tedna pa smo izvedeli, da naj bi Bar vodili dve osebi, in po brskanju za informacijami smo naleteli na Jasno Kuljaj in Domna Kumra. Oba sta bila zadnje čase veliko opažena skupaj, Domen je celo delil njuno skupno fotografijo.

"Moj edini strah in trepet je Jasna," je o svoji novi vlogi povedal Domen, ki se bo v voditeljski vlogi preizkusil prvič. Jasna in Domen tekmovalcem svetujeta predvsem to, da naj se posvetijo delu. "Držijo naj se svojega cilja," pravi Domen, Jasna pa dodaja: "Do zmage bo prišel nekdo, ki bo pokazal dovolj gostinskega znanja, hkrati pa dovolj medčloveškega čuta, da ga ne bodo prehitro vrgli ven."

prejšnji članek
Preverite svoj današnji horoskop!
Horoskop
Preverite svoj današnji horoskop!
naslednji članek
Tanja Žagar jo je končno pokazala?
Svet slavnih
Tanja Žagar jo je končno pokazala?