zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mario se vrača!

29. 8. 2018; 06.00
Avtor: K.M.
mario galunic

Mario se vrača! foto: RTV SLO

Priljubljeni voditelj bo zopet razveseljeval gledalce televizije.

Septembra se, vsaj začasno, na male ekrane vrača priljubljeni Mario Galunič. Skupaj s pevko Nuško Drašček bo namreč vodil letošnjo Popevko. 

»Letos Popevka praznuje mali jubilej, mineva ravno 20 let od njenega drugega rojstva. Leta 1998 se je vrnila v velikem slogu in zmagovalka Za prijatelje je v hipu postala nova zimzelena uspešnica. In rdeča nit najinega vodenja bo prav zavedanje, da je Popevka festival, kjer so se od nekdaj rojevale večne melodije, in da je tak še zmeraj. Oder, orkester in prijatelji slovenske popevke zagotovo nestrpno čakajo, da slišijo in vidijo letošnjo ponudbo in si izberejo najljubšo popevko,« napoveduje letošnji festival Mario Galunič.

Mario in Nuška foto: RTV SLO

Na Popevki 2018 bo ob spremljavi z revijskega orkestra ali festivalskega ansambla nastopilo 13 izvajalcev: Alex Volasko (Če pomlad nikoli več ne pride), Manca Špik (Kot bi te kdo ustvaril po meni), Rene Markič (Naprej), Tjaša Hrovat in Uroš Steklasa (Odgovor že poznaš), Flora Ema Lotrič (Pijana od ljubezni), Canegatto (Samo mirno, samo dalje), Andraž Hribar (Stari most), MJAV (Tak moment), Nastja Gabor (Tisoč in ena zgodba), Lea Likar (Z očmi zaljubljenca v maju), Nika Zorjan (Za vedno (za skaus)), Matjaž Kumelj (Živim na pol) in Gregor Ravnik (Ti si).

prejšnji članek
Tanja Žagar jo je končno pokazala?
Svet slavnih
Tanja Žagar jo je končno pokazala?
naslednji članek
Na koga je ponosna Nataša Gorenc?
Svet slavnih
Na koga je ponosna Nataša Gorenc?
#obraziavenija
obraziavenija