pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Grenka plat blišča na Instagramu slovenske estradnice

30. 8. 2018; 12.00
Avtor: V. M.
Doroteja Premužič Katarina Benček

Katarina Benček foto: Mediaspeed

Resnica ni tako bleščeča, kot prikazujejo fotografije popolnega življenja Katarine Benček. Lepotica je namreč postala suženj lastnega dela, zaradi česar se je znašla na robu izgorelosti.

''Odločila sem se, da bom dala odpoved sama sebi,'' je javnosti sporočila estradnica Katarina Benček, ki je zadnje dve leti živela za svojo modno trgovino. Težke odločitve ni sprejela, ker bi posel zašel v slabe številke, pač pa, ker je od nje terjal toliko, da se je slednje poznalo tudi na njenem zdravju.

Katarina v svojem vlogu pojasnjuje, da je pred dvema letoma pričela s pisanjem zgodbe o lastni poslovni poti. Takrat je mislila, da je samostojna pot tisto, kar potrebuje in si želi, a se je kasneje žal izkazalo, da biti svoj šef pomeni še mnogo drugega.

''Na enkrat ugotoviš, da je ta iluzija, ki jo imaš, v resnici nekoliko drugačna, ko prideš v realno stanje. Ugotovila sem, da sem postala suženj lastnega dela in da ko potegnem črto, od življenja nimam nič. Živela sem za svojo službo in se na koncu pripeljala celo do tega, da sem škodovala svojemu zdravju, '' je pojasnila Katarina in iskreno priznala, da je navzven njeno življenje res videti idealno, a da je vse skupaj zgolj iluzija, katere ustvarjanje je sila stresno. Poleg vsega pa jo je takšno življenje pripeljalo še na rob izgorelosti. Ker prišla do spoznanja, da ji lovorike, ki si jih je zadala ne bodo prinesle sreče, se je tako odločila, da vsemu naredi konec. Srečo ji namreč pomeni svoboda, zato bo v bodoče prisluhnila sebi in sledila svojemu srcu. ''V življenju je treba preizkusiti stvari, treba si je upati in biti drzen. Če vas nekaj ne osrečuje, je potrebno nekaj spremeniti, kajne?'' pravi ter odločno doda, da se je odločila, da se premakne iz svoje cone udobja.

prejšnji članek
TEST: Dajte, stehtajte šolsko torbo
Zdravje
TEST: Dajte, stehtajte šolsko torbo
naslednji članek
Mladostna mamica Vesna Jankovič ima že tako velika otroka
Svet slavnih
Mladostna mamica Vesna Jankovič ima že tako velika otroka