mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prvi šolski dan otrok znanih Slovencev

3. 9. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
Maraaya

Maraaya foto: Mare Vavpotič/M24

V domovih številnih znanih obrazov napočil čas za veliko življenjsko prelomnico.

"Nekaterim se to ne zdi nič takega, jaz pa čisto »paf« opazujem ostale mame, kako si entuziastično vse zapisujejo, jaz pa samo gledam in nabiram solze. Solze niso zdržale v očeh in Rokova noga me je na skrivaj butala, češ, ne delaj mi sramote," je na svojem blogu zapisala Tjaša Perko, ki ima z možem, nekdanjim slovenskim smučarjem Rokom Perkom dva otroka. Starejši sin Oskar pa je ravno danes prvič zakorakal v šolske klopi. 

Prvič se je v šolo odpravila tudi Julija, hči voditeljice Špele Močnik. Le-ta je jutranjo oddajo z namenom, da prvorojenko pospremi v šolo, sredi programa tudi predčasno zapustila. 

Vid, sin Marjetke in Aleša Vovka (Maraaya) od danes naprej obiskuje 1. A razred osnovne šole. "Pa imava tudi midva svojega prvošolca. Srečno na tvoji novi poti Vid. Rada te imava," sta zapisala na instagramu. 

V prvi razred pa se je prvič odpravil tudi sin slovenske manekenke Daše Podržaj in poslovneža Rajka Hrvatiča

Sin Robija Tašnerja, tekmovalca prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija, si je pravi tako okoli vratu prvič poveznil rumeno rutko, fotografijo zadovoljnega sina pa je Robi objavil na družbenem omrežju. 

V prvi letnik srednje šole pa se odpravlja sin Oriana Girotto in Borisa Cavazze, Aleksander Boris. Pred Oriano pa je bila še ena prelomnica, saj je prvič v vrtec pospremila tudi mlajšega sina. 

prejšnji članek
Najuspešnejša blogerka dahnila usodni da
Svet slavnih
Najuspešnejša blogerka dahnila usodni da
naslednji članek
Moja boš: Obe igralki sta se istočasno borili za krono!
Svet slavnih
Moja boš: Obe igralki sta se istočasno borili za krono!