Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žanina skrivnost šokirala njenega novega fanta

6. 9. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
žana povše 5

foto: Osebni arhiv

Violinistu Borisu Tajmu se niti sanjalo ni, da ima njegova velika ljubezen skrivnost. In ko je slednja le ugledala luč sveta, je obstal odprtih ust. No, kdo pa ne bi …

Ni skrivnost, da je glasbenica Žana Povše noro zaljubljena v svojega fanta Borisa Tajma. Ker pa mu je želela na izviren način sporočiti in pokazati, kako močno ga ljubi, je zanj na skrivaj ustvarila pesem Tvoja, v katero ni vpletla le svojih čustev, temveč mu je igrivo sporočila, da bo rekla da, če ji bo kdaj zastavil tisto pomembno vprašanje.

In kako se je pevka lotila kreativnega podviga? Kot kaže, je bil začetek povsem spontan. Črke na papirju so se namreč porodile iz misli, kako srečna je, da je Boris vstopil v njeno življenje. In ko je iz srca napisala čutne vrstice, je ugotovila, da je napisala hudičevo dobro pesem. Tako se je začelo. Pesem je posnela v studiu, ker pa ji je želela dodati še romantično, osebno in intimno noto, je povsem sama posnela video in poskrbela za njegovo montažo. Kot pravi, slednje ni bilo lahko, snemala je namreč samo sebe, iz montaže pa tudi nima potrebnega znanja.

foto: Osebni arhiv

 Ko je napočil čas, da svoje glasbeno sporočilo preda Borisu, se ji je najbolje zdelo, da ga preseneti tako, da izdelek s simpatičnim pojasnilom objavi kar na družabnem omrežju.

''Vidiš, ljubezen moja, očitno te ljubim kot zmešana, ne vem namreč, kdo bi naredil nekaj tako norega, samo da bi povedal: 'ljubim te.' Ampak jaz te. Do lune in nazaj,'' je v javnem sporočilu zapisala Žana.

Pa Boris? Huh, da ga je Žana presenetila, so nemara premile besede. Niti sanjalo se mu namreč ni, da pripravlja kaj tako posebnega. ''Ne vem, kako ti je uspelo to skriti. Pozitivno sem šokiran,'' je pod objavo zapisal Boris in svoji ljubljeni prišepnil, da se kmalu vidita.

Prisluhnite Žanini pesmi iz srca …

prejšnji članek
Horoskop: energija vam bo koristila
Horoskop
Horoskop: energija vam bo koristila
naslednji članek
Helena Blagne je na to dolgo čakala
Svet slavnih
Helena Blagne je na to dolgo čakala