stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: energija vam bo koristila

6. 9. 2018; 07.44
Avtor: W.Y.
horoskop, astrologija (4)

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam napoveduje današnji horoskop.

OVEN - Magnetična energija vam bo koristila. Napredovali boste postopoma korak za korakom. Obdajali vas bodo različni ljudje in postopoma najdete tudi boljše pogoje.

RAK - Če ste se v zadnjem času zapletli v kakšne večje konflikte, ne boste imeli miru. Možnosti za pameten pogovor so bolj majhne, umakniti se pa tudi ne morete.

BIK - Dan boste začeli polni optimizma in pričakovanj, potem pa boste naglo začutili nekaj več utrujenosti. To je le trenutna šibkost, ki jo lahko pripišete napornim delovnim opravkom.

DVOJČKA - V domačem okolju boste prešerne volje, saj se boste končno zleknili na kavč in uživali v družinski atmosferi, za katero imate, zavoljo službenih obveznosti, vse manj časa.

LEV - Nepričakovani zapleti vas bodo navdali z nemirom, ki ga boste težko prikrivali. Če imate kaj povedati, boste to storili odkrito. Pri tem boste ostali vljudni, vse skupaj boste znali obrniti na šalo.

DEVICA - V delovnem okolju ste pod rahlim pritiskom, toda na koncu vedno pokažete svojo iznajdljivo plat. Popoldne se udeležite razvedrilnih športnih aktivnosti, ki vas bodo sprostile.

TEHTNICA - Na delovnem mestu boste svobodni in neobremenjeni. Četudi se vam pripetijo kakšne neprijetnosti, to smatrate kot slabo stran službe. Ostajate optimistični.

ŠKORPIJON - Sreča v ljubezni bo plod pravilnih odločitev. Skrbno boste preučili situacijo in si ustvarili svoje mnenje. Tkali boste tudi zanimivo nit diplomacije, ki vam bo koristila na delovnem mestu.

STRELEC - V delovnem okolju vam bodo na današnji dan misli uhajale čisto nekam drugam. Zavedate se, da vas doma čaka dramatično vzdušje in partnerjevo tarnanje.

KOZOROG - Precej se boste ukvarjali sami s seboj in svojo notranjostjo, čeprav trenutek, da bi prišli do globljih spoznanj, ni pravi. Vsak dan ne more prinesti novih odgovorov. Ne poskušajte stvari narediti z levo roko.

VODNAR - Udarec s strani prijateljev vas lahko močno zaznamuje, zato pazite, da ne boste danes preveč sarkastični. Vsi vendarle ne razumejo vašega črnega humorja.

RIBI - Brezpogojna ljubezen vam bo v pomoč. Jasno bo, da boste v današnjem dnevu imeli v rokah škarje in platno. Tako boste zadeve izoblikovali po svoje in pri tem imeli tudi paleto navdiha.

prejšnji članek
Ana Maria Mitič že postala mamica?
Svet slavnih
Ana Maria Mitič že postala mamica?
naslednji članek
Žanina skrivnost šokirala njenega novega fanta
Svet slavnih
Žanina skrivnost šokirala njenega novega fanta