pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Žareli boste v partnerjevem objemu

3. 9. 2018; 01.00
Avtor: K.M.
Venera

Venera foto: Profimedia

Teden pred vami bo razgiban in kljub analitičnemu vplivu Sonca v znamenju device obarvan s številnimi prijetnimi priložnostmi.

Znali si boste podariti nekaj lepega, še posebej zaradi ugodne Venere v znamenju tehtnice, ki bo več prijetnih vzgibov namenila tudi čustvenemu področju. Žareli boste v partnerjevem objemu in se na sproščen način predajali. Na področju dela bo Merkur, ki se v četrtek pomakne v znamenje device doprinesel vztrajnost in motivacijo. Saturn se bo proti koncu tedna začel gibati v direktni smeri, zato si boste lahko začrtali v mislih nove načrte, vsekakor usmerjene k napredku. Največ sreče boste v tem tednu deležni rojeni v znamenju ovna, bika in raka, nekaj zapletov pa se obeta dvojčkom, devicam in škorpijonom.

OVEN 
Vsi se bojujejo po svojih močeh, vaših pa bo v prvih dneh tedna nekoliko manj. Nekdo vam je sicer pripravljen ponuditi roko in nasvet, a mu verjetno še ne zaupate. Pazite, da se ne bosta oddaljila. Z ugodno luno v levu boste konec tedna v dobrem položaju, pravzaprav bo to izredno zanimiv teden, zaznamovan z vsaj enim srečanjem, ki vam odpira oči.

BIK


Na področju kariere ste prestopili v zrelejše obdobje in verjamete, da imate v sebi dovolj tekmovalnosti, da se zoperstavite vsem nasprotnikom. Svojo razigrano energijo lahko tudi poslovno izkoristite. Ne oklevajte pred drznimi dejanji, ki vas lahko postavijo v ospredje na delovnem mestu. Uskladite srce in razum, saj veste, da to znate. Partner vas bo razumel in vzpodbujal na pravi način.

DVOJČKA
V začetku tedna boste zelo utrujeni, ne le zaradi dela ampak tudi zaradi nekih čustvenih težav. Vendar boste s potrpežljivostjo le spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov, saj mora vse dozoreti ob pravem času. Mogoče bo tudi nekoliko bolj kot običajno vplivala na vas luna. Vaš delovni ritem bo tako hiter, da boste komaj sledili samemu sebi.

RAK
Romantično bo na področju ljubezni in ujeli se boste v prijetno situacijo. V prihajajočem tednu boste veliko razmišljali o študiju in stvareh, ki so se v zadnjem obdobju kar nekoliko nakopičile. Treba jih bo postaviti na pravo mesto. Nekdo vam bo izkazal svojo vdanost in naklonjenost. Le pazite in ne mešajte prijateljskega sodelovanja z ljubezenskimi odnosi. Odpravite se v družbo, kjer lahko nekoga spoznate.

foto: Revija Zarja

LEV
Ljudje se bodo radi zadrževali z vami v pogovoru, saj boste izžarevali toplino in razumevanje. Zaželeli si boste tudi stilske preobrazbe in želeli, da vaš novi videz vidi kar največ ljudi. Vašemu bančnemu računu bi pomagalo, če bi se bolj posvetili delu in obrzdali svojo zapravljivost. Poiščite užitek v drugih stvareh. Ne boste si dovolili, da vas kdorkoli ovira pri odločitvah.

DEVICA
Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekomu dopoveste, kaj si želite, bo vredno vsega truda. Uživajte kolikor se le da. Motilo vas bo, da boste razmišljali bolj s srcem, kot z glavo. Dovolili si boste, da vas bodo čustva dodatno spodbujala. Želeli si boste navezati tesnejše vezi z družinskimi člani. Potrebno bo najti primeren čas, saj lahko drugače izbruhnejo konflikti. Ljubezen bo oaza sredi puščave.

TEHTNICA


Naj se teden odvija v prijateljskem in borbenem duhu, saj resnično potrebujete sprostitev. Na poslovnem področju se boste z obremenitvami laže soočali iz ozadja. Čas ni primeren za iskanje potrditve. Primanjkovalo vam bo vztrajnosti pri delu, zasebno pa boste prav neverjetno trmoglavi, ko boste potrebovali pozornost in spodbudo. Zapluli boste v nepreverjene vode, vendar se boste znašli.

ŠKORPIJON
Nekdo bo pozabil na vaše napake in vas pustil pri miru. K sreči, ker že počasi izgubljate potrpežljivost. Pazite pri zahtevnejšem delu, ko morate pokazati več natančnosti. Izkoristite priložnosti na finančnem področju. Premišljeno in načrtno vlaganje bo nosilo dobre posledice. Pozitivni vpliv boste najbolje izkoristili v službi. Povrnili se vam bosta samozavest in volja do novih zmag.

STRELEC
Trezno boste razmišljali o materialnem področju. Vedno več priložnosti bo, da boste svoje ideje in zamisli konkretno uresničevali. V zraku je nekaj novega, ne morete se umiriti. Nekoga morda prepogosto iščete, namesto da bi pustili času čas. Pri športu in vožnji boste uživali kot že dolgo ne, vseeno ohranite previdnost, saj boste konec tedna izpostavljeni.

KOZOROG


Nepričakovani zapleti vas bodo navdali z nemirom, ki ga boste težko prikrivali pred ljudmi v okolici. Pri tem boste ostali vljudni, vse skupaj boste znali obrniti na šalo in se nasmejati. V delovnem okolju ste pod rahlim pritiskom, toda na koncu vedno pokažete svojo iznajdljivo plat. Konec tedna se udeležite kakšne zabave, ali pa če ste bolj umirjeni obiščite gledališče.

VODNAR
Napadalni boste, saj se bodo težave izkazale za bolj zapletene, kot ste pričakovali. Čas v prvi polovici tega tedna ne bo ravno vaš zaveznik. Nova spoznanja glede nekoga, ki ga že dolgo poznate, bodo tudi vas opogumila, da se boste soočili z resnico. Mogoče boste nekoliko razočarani nad razpletom. Vsak dan ne more prinesti novih odgovorov. Ne poskušajte stvari narediti površno.

RIBI
Naenkrat se boste začeli zavedati, kaj vse bi morali zamolčati in koliko lahko sploh zaupate. Pazite še posebej pri tistih, ki do vas niso najbolj iskreni. Sprejeli ali prebrali boste določeno informacijo, ki bo radikalno vplivala na vaše mnenje. Končno boste lahko gledali na stvari bolj realistično in povzeli vse možnosti. Neka oseba bo zelo neiskrena, zato morate ohraniti trezno glavo in se soočiti z nastalo situacijo.

prejšnji članek
Odlična ideja za hitro pripravljeno lahko in zdravo kosilo
Kulinarika
Odlična ideja za hitro pripravljeno lahko in zdravo kosilo
naslednji članek
Teja razkriva zaskrbljujoče stanje fazaniranja
Svet slavnih
Teja razkriva zaskrbljujoče stanje fazaniranja