Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Eva Černe obožuje svojega Storžka

9. 9. 2018; 05.00
Avtor: D. D., Zvezde
cerne 1

Eva Černe obožuje konje ... foto: Revija Zvezde

Simpatična pevka Eva Černe je velika ljubiteljica živali, prav posebno mesto v njenem srcu pa ima žrebec Storžek, ki je zdaj že v pokoju.

Star je namreč 23 let, in kot nam je zaupala Eva, se najraje pase na pašniku ter uživa v miru in nedelu. »Vsake toliko časa ga obiščem in ga očistim, greva pa tudi na sprehod. On je že oddelal svoje, tako da ga ne želim utruditi. Jaham bolj malo. Bo pa v pokoju, dokler se bo dobro počutil,« pove pevka, ki sicer ne razmišlja o nakupu novega konja. Služba namreč zavzame velik del njenega vsakdana, tako da za živalskega prijatelja ne bi bilo dovolj časa.

... in prosti čas najraje preživlja v družbi svojega Storžka. foto: Revija Zvezde

»Vesela sem, da je Storž upokojen in ne potrebuje vsakodnevnega treninga.« Njenega Storžka je kmalu po tem, ko sta postala par, spoznal tudi njen dragi Nejc Avbelj. »Eva je zaljubljena v živali, ne le v Storža. To mi je pri njej še posebno všeč. Za Storža res lepo skrbi. Zanimivo je, da je lahko kar nagajiv, ko pride Eva, je pa pravi mucek,« nam je pojasnil producent NAGP produkcije. Tudi Eva ima na Storževo obnašanje svoj pogled: »Žrebci so sicer kar zahtevni, vendar pa me Storž že od nekdaj uboga. Šele kadar pride kdo z menoj na obisk, vidim, da je do drugih malce neprijazen. Takrat pokaže svojo drugo plat.« V zadnjih dneh pa Evo namesto konj obkrožajo predvsem afriške živali, konec septembra namreč v mengeško gledališče prihaja muzikal Madagaskar, ki Evi in Nejcu zadnje čase zapolnjuje vsakdan.

prejšnji članek
Nekdanji mož ostaja ljubezen igralkinega življenja
Svet slavnih
Nekdanji mož ostaja ljubezen igralkinega življenja
naslednji članek
Zvezdnik po le šestih mesecih sporočil veselo novico!
Svet slavnih
Zvezdnik po le šestih mesecih sporočil veselo novico!