Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekdanji mož ostaja ljubezen igralkinega življenja

9. 9. 2018; 06.00
Avtor: D. F., Vklop
tele-michelle2

Od vseh vlog Michelle najbolj uživa v vlogi Marcelove mame, Josua pa kljub ločitvi ostaja ljubezen njenega življenja. foto: Revija Vklop

Michelle Renaud je mehiška igralka, ki se je z igralskim poklicem prvič srečala, ko je imela le štiri leta. Pri nas jo te dni spremljamo v kar dveh telenovelah, in sicer v vlogi Albe v telenoveli Dedinja Vendavala (La mujer del Vendaval) ter v vlogi Regine v telenoveli Moč in strast (Pasión y poder).

Michelle je pred kamero prvič stala leta 1992 v stranski vlogi v telenoveli Ángeles sin paraíso, katere producent je bil Pedro Damián. Zanimivo je, da se je 12 let pozneje pod okriljem istega producenta vrnila na televizijske zaslone, takrat z vlogo Michelle Pineda v mladinski telenoveli Rebelde. Zatem se je zvrstilo še nekaj stranskih vlog, dokler ni leta 2014 dočakala svoje prve prave priložnosti, ko je nastopila v glavni vlogi telenovele Grehi preteklosti (La sombra del pasado).

Ljubi svoj poklic

Ko 29-letna igralka govori o svojem delu, je v njenem pogledu videti ljubezen in strast, ki ju čuti do svojega poklica. Ko je delala svoje prve korake v igralskem poklicu, si je zastavila visoke cilje, od katerih ne odstopa, a priznava, da se je v tem času zelo spremenila. »Odkar sem prvič stopila pred kamere pa vse do današnjega dne sem doživela nove izkušnje in preizkušnje, zaradi katerih sem dozorela kot oseba in igralka. V tem času sem izgubila mamo, kar je izrazito spremenilo moje življenje. Na srečo takrat nisem imela nobenega projekta in sem lahko zadnje trenutke preživela z njo. Hvala bogu nisem bila prisiljena izbirati med kariero in mamo, kajti zanjo bi bila pripravljena pustiti vse, da bi le lahko bila ob njej. Vseeno sem morala za svojo kariero marsikaj žrtvovati, najbolj težko pa mi je, ko moram izpustiti kakšen družinski dogodek, ker moram snemati,« je v pogovoru z mehiškimi mediji razkrila igralka.

Poleg telenovel je Michelle zelo dejavna v gledališču. foto: Revija Vklop

Gledališče in televizija

Poleg telenovel je Michelle zelo dejavna v gledališču, zaradi česar mora vedno skrbno usklajevati svoje urnike, da se ji projekti ne bi prekrivali. Čeprav zaradi obilice dela prostega časa skorajda nima, se ne enemu ne drugemu ne bi mogla odpovedati. »Pred vsakim nastopom na gledaliških odrih moje telo preplavi adrenalin. Čutim, kot da bom umrla od navdušenja, nato pa stopim na oder in pred menoj se odpre pogled na občinstvo, ki čaka, da opravim svoje delo. To je nekaj, čemur se ne bi mogla nikoli odreči. Seveda so mi zelo všeč tudi televizijski projekti. Ko končam s snemanjem kakšnega posebej dramatičnega prizora, se mi zdi, kot da se je ustavil čas,« je razkrila svoje občutke.

Glavna vloga in ločitev

Ob koncu preteklega leta se je Michelle razveselila glavne vloge v telenoveli Hijas de la luna, v kateri si ekran deli z ekvadorskim igralcem Danilom Carrero, s katerim sta sodelovala že v telenoveli Moč in strast (Pasión y poder). Seveda ni treba posebej poudarjati, da se je igralka vloge zelo razveselila. »Ko sem prejela ponudbo za glavno vlogo, sem najprej prebrala celoten scenarij in se zaljubila v zgodbo. V telenoveli nastopam v vlogi vročekrvne Juane Victorie, ki čuti, da mora pomagati prav vsakemu, ki se znajde v njeni bližini. Najbolj me je pritegnilo dejstvo, da je pristna, saj se skozi zgodbo ne pretvarja in se pokaže takšna, kakršna je v resnici. Všeč mi je bil tudi njen smisel za humor,« je priznala igralka.

Pri nas jo lahko spremljamo v telenoveli Dedinja Vendavala. foto: Revija Vklop

Čeprav je 29-letna igralka v snemanjih neizmerno uživala, si najverjetneje niti predstavljala ni, da jo ob koncu snemanj znova čaka pomembna življenjska prelomnica: dobro leto in pol po poroki sta se z možem, poslovnežem Josuo Alvaradom, odločila vložiti zahtevek za ločitev. Kljub temu igralka trdi, da je Josua, s katerim ima sina Marcela, bil in bo ostal ljubezen njenega življenja. »Še vedno si ljubezen mojega življenja in le upam lahko, da sva sprejela najboljšo rešitev za naju, še posebej pa za najinega sina, ki si zasluži le najboljše. Hvaležna sem ti za vsak korak, ki sva ga v tem času naredila skupaj,« je dejala.

prejšnji članek
Mojca Mavec: Ni treba daleč po nove izkušnje
Svet slavnih
Mojca Mavec: Ni treba daleč po nove izkušnje
naslednji članek
Eva Černe obožuje svojega Storžka
Svet slavnih
Eva Černe obožuje svojega Storžka