rosvita02 Odkrito.si

Priznanje: Rosvita Pesek spregovorila o prepirih z...

Vrtec_3 Svet24.si

Drama v vrtcu: Zalezovala je celo babice in dedke ...

denar evro Petisvet.si

Če ga najdete, ga dobro poglejte! Vreden je več,...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

katarina kresal 1 Svet24.si

Nekdanja ministrica Katarina Kresal v vlogi ...

andrej škufca Njena.si

Andrej Škufca svetu predstavil sina Valentina!

Ana Dolinar Njena.si

Ana Dolinar bo spet mamica

Sebastian Cavazza spregovoril o otrocih
| K.M./T.P.

Sebastian Cavazza spregovoril o otrocih

Sebastian Cavazza, Yunus Demirbaş

Priljubljeni slovenski igralec je v novem filmu Gajin svet stopil v nepoznane čevlje očeta deklic. Kako se je ob tem počutil in kako gleda na delo z otroki? O tem je spregovoril za naš portal.

Sebastian Cavazza je bil od nekdaj obdan s samimi moškimi, tudi sam pa je oče dveh sinov. Zato nas je zanimalo, kakšna je bila njegova izkušnja s snemanja filma Gajin svet, kjer je stopil v čevlje očeta dveh odraščajočih hčera. 

"Ja, glede na to, da imamo v naši družini od vedno same fante, je bilo kar drugače – pa tudi glede na to, da lik, ki ga igram v filmu ne zna ne kuhat ne likat ne nič, je bilo tudi kar drugače (smeh) sem moral kar sestopiti iz lastnega habitusa, sva se s Petrom kar precej nasmejala že na vajah in potem tudi na samem snemanju," nam je priznal Sebastijan, ki je razkril tudi svoj pogled na delo z mladimi igralci. "Otroci so takšni, kot so. Meni je to prelepo. Tako so sproščeni in tako živi, da se od njih lahko samo učimo. Je pa verjetno za njih težje, zato ker morajo koncentracijo ohranjati malo dlje kot pri pouku – ker se veliko čaka, včasih zaradi tehničnih težav, včasih zaradi vremenskih pogojev ... Ampak so res vsi, eden za drugim naredili vrhunske vloge in mislim, da so lahko vsi ponosni – mi pa tudi na njih."

Foto: Promocijski material

Foto: Yunus Demirbaş - Takole sta zaljubljena igralca, ki veljata za najlepši medijski parček, letos uživala na premieri v Sarajevu.

Slovenski igralec je v novi slovenski mladinski romantični komediji Gajin svet, ki je nastala pod taktirko Petra Bratuše, odigral vlogo očeta samohranilca dveh hčera, Gaje in Tee, ki sta ju odigrali mladi Tara Milharčič in Neža Smolinsky. V filmu pa je zaigrala tudi Sebastianova srčna izbranka Ajda Smrekar, ki je upodobila učiteljico saksofona Emo.