901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Britanska sramežljivka zopet zanetila oder Talentov

12. 9. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
Courtney Hadwin2

Ko prime v roke mikrofon, se zgodi čarovnija. foto: Profimedia

Ko so jo videli prvič, je bilo jasno, da gre za talent, ki se bo morda zapisal v glasbeno zgodovino. Da gre za reinkarnacijo glasbene legende Janis Joplin, so prikimalavli mnogi. Sinoči je najstnica ponovno poskrbela, da so gledalci široko razprli usta …

V začetku poletja je britanska šolarka Courtney Hadwin s svojim nenavadnim nastopom in osupljivim talentom pritegnila pozornost svetovnih medijev. Na oder glasbenega šova Amerika ima talent je stopila sramežljiva, zadržana in sila negotova deklica, ki je takoj, ko je v roke prijela mikrofon in so zazveneli prvi takti, spremenila držo in mimiko ter dvorano napolnila z glasom, ki je spominjal na vokal glasbene legende Janis Joplin. Celoten nastop je obnorel publiko, ki je bila povsem osupla zlasti zaradi nasprotujočega prvega vtisa. Courtney si je tedaj prislužila zlati gumb, vstopnico za finalno oddajo in ja, pozornost svetovne javnosti.

Courtney Hadwin foto: Profimedia



Sinoči je 14-letna zvezda ponovno stopila na oder šova Amerika ima talent in poskušala izpolniti pričakovanja javnosti, ki je tokrat vedela, da lahko od nje pričakuje mnogo več kot obeta ljubko sramežljiva podoba. In kaj se je zgodilo tokrat? Huh, Courtney je izvedla brezčasno rock klasiko Born to be wild in to v slogu, ki ga morate videti. Tudi tokrat je iz sramežljivke prav po filmsko zdrsnila v lik rojene zvezde in si prislužila stoječe ovacije.

prejšnji članek
Inti Šraj gre na živce
Svet slavnih
Inti Šraj gre na živce
naslednji članek
Režiser Vinci Vogue Anžlovar je postal dedek!
Svet slavnih
Režiser Vinci Vogue Anžlovar je postal dedek!