Jennifer Lopez Odkrito.si

Z zasebnimi nastopi služi vrtoglave zneske

MEGLA Svet24.si

Tedenski horoskop: naprej po poti, čeprav ...

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

janković_lokalne volitve 18 Svet24.si

Janković slavi, Janša pa o tem, kdo ga lahko ...

lakner1 - foto Andrej Kriz Svet24.si

Za 30 kilogramov lažji pevec Žiga Lakner se ...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

Iryna Osypenko Nemec Njena.si

Koga je izbrala Iryna Osypenko?

Britanska sramežljivka zopet zanetila oder Talentov
| V. M.

Britanska sramežljivka zopet zanetila oder Talentov

Ko prime v roke mikrofon, se zgodi čarovnija., Profimedia

Ko so jo videli prvič, je bilo jasno, da gre za talent, ki se bo morda zapisal v glasbeno zgodovino. Da gre za reinkarnacijo glasbene legende Janis Joplin, so prikimalavli mnogi. Sinoči je najstnica ponovno poskrbela, da so gledalci široko razprli usta …

V začetku poletja je britanska šolarka Courtney Hadwin s svojim nenavadnim nastopom in osupljivim talentom pritegnila pozornost svetovnih medijev. Na oder glasbenega šova Amerika ima talent je stopila sramežljiva, zadržana in sila negotova deklica, ki je takoj, ko je v roke prijela mikrofon in so zazveneli prvi takti, spremenila držo in mimiko ter dvorano napolnila z glasom, ki je spominjal na vokal glasbene legende Janis Joplin. Celoten nastop je obnorel publiko, ki je bila povsem osupla zlasti zaradi nasprotujočega prvega vtisa. Courtney si je tedaj prislužila zlati gumb, vstopnico za finalno oddajo in ja, pozornost svetovne javnosti.

Foto: Profimedia - Courtney HadwinSinoči je 14-letna zvezda ponovno stopila na oder šova Amerika ima talent in poskušala izpolniti pričakovanja javnosti, ki je tokrat vedela, da lahko od nje pričakuje mnogo več kot obeta ljubko sramežljiva podoba. In kaj se je zgodilo tokrat? Huh, Courtney je izvedla brezčasno rock klasiko Born to be wild in to v slogu, ki ga morate videti. Tudi tokrat je iz sramežljivke prav po filmsko zdrsnila v lik rojene zvezde in si prislužila stoječe ovacije.