profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Gledali jo boste, ker bi bila rada slavna

13. 9. 2018; 06.00
Avtor: V. M.
tjaša š 2

Rada bi spoznala občutek, ko te gleda vsa Slovenija. foto: POP TV

Dekle na fotografiji je ena izmed udeleženk resničnostnega šova Kmetija. Ime ji je Tjaša, pred kamere pa je stopila, ker bi bila rada slavna.

Tjaša Šalamun je njeno ime, prihaja iz Ptuja in šteje 25 let. Da se prijavi v resničnostni šov, jo je spodbudila želja po prepoznavnosti in izkušnjah pred kamero. ''Rada bi bila malo slavna, pa zelo me zanima, kako je to, ko si pred kamerami, pa ko te cela Slovenija gleda,'' je iskreno povedala v predstavitvi in poudarila, da je zelo zabavna in marljiva oseba, ki zna poprijeti za vsa kmečka opravila. Slednja ji še zdaleč niso tuja, saj se jih je priučila na praksi kmetijske šole.

Pravi, da je zabavna in zelo marljiva. foto: POP TV

Tjaša je torej odločena, da naredi nekaj zase in za svojo dušo, a ob tem ne namerava pozabiti na svoje najdražje. V kolikor bi ji uspelo osvojiti nagrado, bi del slednje namenila obnovi hiše, tako bi namreč pomagala mami in babici. Slednja je zaradi mamine hude bolezni skrbela zanjo vse od rojstva, mamo je namreč multipla skleroza prikovala na invalidski voziček. Tjaša dobro ve, kako neusmiljeno je lahko življenje, je pa neprecenljivo, če se znamo ob tem tudi nasmejati in z optimizmom zreti v nov dan. In smeha 25-letnici ne primanjkuje, kar bo pokazala tudi z vedrino, ki jo je prinesla na slavno kmetijo …

Tjaša Šalamun

Tjaša Šalamun foto: POP TV

prejšnji članek
Ilki Štuhec v teh dneh ni lahko
Svet slavnih
Ilki Štuhec v teh dneh ni lahko
naslednji članek
Boštjan Romih pred novo vlogo v svojem življenju
Svet slavnih
Boštjan Romih pred novo vlogo v svojem življenju