Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

BAR zaprt, Tamara diskvalificirana!?

15. 9. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
tamara bar

Bar foto: Bar

Včeraj pozno zvečer je Tamara s strani Emija dobila 3 kazenske kartone, kar je pomenilo, da je morala tekmovanje v Baru nemudoma zapustiti. Bar so takoj zaprli.

Ponoči so imeli v Baru zopet dramo. Nekdo je v prostorih lokala namenoma sprožil gasilni aparat, zaradi katerega je Emi nemudoma zaprl lokal. "Kot veste, je nekdo namerno sprožil gasilni aparat. Dobro ste reagirali. Zelo sem vesel, da ste stranke takoj 'nagnali' na vrt, zelo mi je žal, ampak lokal moramo zapreti." Ker so se tekmovalci upirali temu, da bi vse skupaj zaprli, je Emi dodal: "Vse moramo generalno sčistiti, razkužiti, da bomo vsaj zjutraj lahko normalno odprli."

Bar foto: Planet TV

Emi pa je zaradi neprimernega obnašanja na delovnem mestu iz tekmovanja včeraj okoli enajste ure zvečer iz nadaljnjega tekmovanja izločil Tamaro. "Na delovnem mestu je popivala, imela odnose s svojim fantom, ni želela delati, tako ravnanje je nedopustno. Zato sem se odločil, da ji dam 3 kartone naenkrat. Tako se ne dela. Zberite se, ne vem, kaj se je s Tamaro naredilo danes," so besede, s katerimi je svojo odločitev pojasnil ostalim tekmovalcem. Tamara, ki Emija ni želela poslušati, je mikrofon odložila, zapustila lokal, pospravila svoje stvari in tekmovanje zapustila skupaj s fantom, ki jo je čakal. 

prejšnji članek
Današnji dan bo prinesel nekaj novega in še boljšega
Horoskop
Današnji dan bo prinesel nekaj novega in še boljšega
naslednji članek
Znano je, kje bo potekal izbor za pesem Evrovizije
Svet slavnih
Znano je, kje bo potekal izbor za pesem Evrovizije