kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Darko Klemen zaradi bolne hčerke ponorel pred kamero

26. 9. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
darko klemen

foto: Promocijski material

Zmagovalec šova MasterChef Slovenija 2016 Darko Klemen je izgubil živce. Vpet v neutečeno kolesje otroške kardiologije in otroške srčne kirurgije je javno okrcal zdravnike in vse tiste, ki so odgovorni za nastale težave. 'Najraje bi jim stopil na glavo!'

Znano je, da ima Darkova mlajša hčerka Ida težave s srcem. Slednje je močno vplivalo na družino, a jih hkrati tudi močno povezalo. Ob strahu za otrokovo življenje se človek resnično zave, kaj na tem planetu zares šteje, zato ni prav nič nenavadno, da je zaradi slabega sistema otroške kardiologije Darko močno razjarjen. Včerajšnji dogodek ga je celo tako razburil, da se je odločil, da svojo izkušnjo deli z javnostjo.

Kuharski mojster z ženo in mlajšo hčerko Ido. foto: osebni arhiv

Kot je povedal, je bila hčerka včeraj naročena na ultrazvok srca, na katerega so čakali šest mesecev. A ko sta žena in deklica prišli na pregled, so jima pojasnili, da bodo termin prestavili za kakšen mesec ter da za enkrat še ni znano, kateri kardiolog jo bo pregledal.

''In potem postane človek živčen, tako kot sem sedaj jaz in bi jim najraje na glavo stopil. Pa ne samo zaradi moje hčerke, temveč zaradi stotih otrok in njihovih staršev! Veliko ljudi ne razume, kaj sedaj doživljam in čutim do doktorjev, vodstva kliničnega centra, vlade … oziroma Slovenije, v kateri mi zbiramo denar za bole otroke,'' je zgrožen Darko, ki v spodnjem videu ni zbiral besed, ko so slednje nanesle na zdravnike, na koncu pa jasno povedal, da je vse bolj na strani tistih, ki dvigajo glave.

Ste tudi vi vpeti v kolesje otroške srčne kirurgije in povsem razumete Darkove občutke? Kakšne so vaše izkušnje?

prejšnji članek
CIDER: Nepogrešljiva družba na osvežilni zabavi
Kulinarika
CIDER: Nepogrešljiva družba na osvežilni zabavi
naslednji članek
Dnevni horoskop: Okolico boste presenetili!
Horoskop
Dnevni horoskop: Okolico boste presenetili!
#nasazenazenska
nasazenazenska