4_Isaac in Patricija_fb Odkrito.si

Isaac Palma ima strto srce

horoskop ezoterika Svet24.si

Horoskop za petek, 14. decembra

angel Petisvet.si

Vaš smetnjak naj odnesejo angeli

Andrej Fištravec Svet24.si

Kam po izgubljenih županskih volitvah?

aneta in tia Svet24.si

Aneta se je ob bolnem otroku čisto zlomila

gaja_decembra_matic_gabriel_01 Najstnica.si

Mlada slovenska pevka spet navdušila

maruša33 Njena.si

V Baru odkrili podle igre in kraje

Darko Klemen zaradi bolne hčerke ponorel pred kamero
| V. M.

Darko Klemen zaradi bolne hčerke ponorel pred kamero

Promocijski material

Zmagovalec šova MasterChef Slovenija 2016 Darko Klemen je izgubil živce. Vpet v neutečeno kolesje otroške kardiologije in otroške srčne kirurgije je javno okrcal zdravnike in vse tiste, ki so odgovorni za nastale težave. 'Najraje bi jim stopil na glavo!'

Znano je, da ima Darkova mlajša hčerka Ida težave s srcem. Slednje je močno vplivalo na družino, a jih hkrati tudi močno povezalo. Ob strahu za otrokovo življenje se človek resnično zave, kaj na tem planetu zares šteje, zato ni prav nič nenavadno, da je zaradi slabega sistema otroške kardiologije Darko močno razjarjen. Včerajšnji dogodek ga je celo tako razburil, da se je odločil, da svojo izkušnjo deli z javnostjo.

Foto: osebni arhiv - Kuharski mojster z ženo in mlajšo hčerko Ido.

Kot je povedal, je bila hčerka včeraj naročena na ultrazvok srca, na katerega so čakali šest mesecev. A ko sta žena in deklica prišli na pregled, so jima pojasnili, da bodo termin prestavili za kakšen mesec ter da za enkrat še ni znano, kateri kardiolog jo bo pregledal.

''In potem postane človek živčen, tako kot sem sedaj jaz in bi jim najraje na glavo stopil. Pa ne samo zaradi moje hčerke, temveč zaradi stotih otrok in njihovih staršev! Veliko ljudi ne razume, kaj sedaj doživljam in čutim do doktorjev, vodstva kliničnega centra, vlade … oziroma Slovenije, v kateri mi zbiramo denar za bole otroke,'' je zgrožen Darko, ki v spodnjem videu ni zbiral besed, ko so slednje nanesle na zdravnike, na koncu pa jasno povedal, da je vse bolj na strani tistih, ki dvigajo glave.

Ste tudi vi vpeti v kolesje otroške srčne kirurgije in povsem razumete Darkove občutke? Kakšne so vaše izkušnje?